Antena Meniu Search
x

VIDEO. Un zoo din Belgia interzice vizitele unei femei, după ce a spus că este îndrăgostită de un cimpanzeu. „Iubesc acel animal și el mă iubește"

O grădină zoologică din Belgia a interzis unei femei să îşi continue vizitele săptămânale, după ce aceasta a susţinut că s-a îndrăgostit de un cimpanzeu în vârstă de 38 de ani.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.08.2021, 14:54

Povestea de dragoste dintre o belgiancă şi un cimpanzeu
Povestea de dragoste dintre o belgiancă şi un cimpanzeu - Captură Video

Povestea de dragoste dintre belgianca Adie Timmermans si cimpanzeul Chita s-a încheiat trist după ce reprezentanţii grădinei zoologice au interzis accesul femeii lângă cuşca animalului, pe motiv că acesta trebuie să socializeze mai mult cu alte primate. Povestea celor doi a stârnit compasiunea multor localnici, lucru care însă nu i-a înduplecat pe angajaţii grădinii zoologice, tranmsite Daily Star.

Femeia obişnuia să meargă foarte des la grădina zoologică pentru a vizita primata. Timp de 4 ani, ea a mers la cuşca animalului, iar acum consideră că decizia celor de la zoo este una nedreaptă. Timmermans susţine că atât ea, cât şi Chita sunt foarte supăraţi pentru că nu se mai pot vedea.„Iubesc acel animal și el mă iubește. Nu am nimic altceva. De ce vor să ne ia asta?”, a mărturisit printre lacrimi Timmermans. Vizitele săptămânale erau reprezentate de momente de tandreţe între cei doi, implicând chiar sărutări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Iubire atipică la grădina zoologică

Cei doi au fost separaţi într-un mod trist, deoarece grădina zoologică menţionat că acest lucru nu este deloc benefic pentru Chita, care trebuie să socializeze cu alte animale şi nu cu vizitatorii. Ei au transmis că din momentul în care femeii i-a fost interzis accesul în grădina zoologică, animalul petrece mare parte din zi alături de alţi cimpanzei. „Un animal prea concentrat asupra oamenilor este mai puțin respectat de semenii săi. Vrem ca Chita să fie un cimpanzeu normal pe cât posibil. În afara orelor de vizită la grădina zoologică, el trebuie să se adapteze 15 ore pe zi în grupul său. Vrem să-i dăm șansa să fie cât mai fericit posibil”, au spus reprezentanţii grădinii zoologice.

De cealaltă parte, femeia consideră nedreaptă decizia şi spune că cimpanzeul nu poate fi schimbat brusc după ce a fost obişnuit cu acest stil de viaţă. „Chita are 38 de ani și a fost obișnuită cu oamenii de la o vârstă fragedă. În medie, cimpanzeii trăiesc la aproximativ 40, așa că comportamentul său nu se va schimba acum, nu-i așa? ”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Inedit » VIDEO. Un zoo din Belgia interzice vizitele unei femei, după ce a spus că este îndrăgostită de un cimpanzeu. „Iubesc acel animal și el mă iubește"