Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum să mănânci CORECT o BANANĂ! Toți iau lecții de ETICHETĂ în schimbul sumei de 16.000 de euro!

Este foarte simplu să mănânci o banană! Însă, chinezii nu au aceeați părere. Populația de 1% a Chinei care se poate îngropa în bani preferă să ia lecții de etichetă.

de Redactia Observator

la 10.12.2015 , 11:15

 Este foarte simplu să mănânci o banană! Însă, chinezii nu au aceeați părere. Populația de 1% a Chinei care se poate îngropa în bani preferă să ia lecții de etichetă. Spre exemplu, este neapărat să înveți cum să mănânci corect o banană, iar pentru ca lecția să fie calitativă, trebuie să plătești 16.000 de euro!

Sara Jane Ho și-a făcut o meserie din asta! Ea îi învață pe oamenii bogați ai Chinei cum să mănânce cu rafinament. Eticheta ajunge, uneori, la absurd.

Banana a fost descoperită mai întâi în regiunea Malaeziei, dar cu ajutorul vizitatorilor curioși, banalele au fost găsite și în India. Budistul Pali a notat existența acesteia în secolul VI I.Hr. Se spune că Alexandru cel Mare a adus înapoi banana la el, în anul 327 I. Hr., din India. Fructul a ajuns în America în anul 1876, în ziua când se sărbătoreau 100 de ani de la Declararea Independenței, în Philadelphia. La acea vreme bananele erau vândute în folii și costau 10 cenți fiecare, conform dieta.romedic.ro

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Cum să mănânci CORECT o BANANĂ! Toți iau lecții de ETICHETĂ în schimbul sumei de 16.000 de euro!