Antena Meniu Search
x

Video O pisică a ținut pe loc un tren mai bine de două ore, la Londra. Felina i-a pus pe toți în încurcătură

O pisică buclucașă a ținut pe loc un tren, într-o gară din Londra, spre disperarea tuturor. Timp de două ore și jumătate, felina nu a vrut cu niciun chip să coboare de pe trenul care trebuia să ajungă la Manchester, din gara Londra Euston.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.03.2021, 10:50

O pisică a ținut pe loc un tren mai bine de două ore, la Londra. Felina i-a pus pe toți în încurcătură
O pisică a ținut pe loc un tren mai bine de două ore, la Londra. Felina i-a pus pe toți în încurcătură - Network Rail/Twitter
  • Pisica a fost văzută de un angajat al gării cu aproximativ o jumătate de oră înainte ca trenul să plece spre Manchester.
  • Pasagerii au fost transferați către un alt tren.

Pisicuța Tabby a fost zărită de un angajat al gării cu aproximativ o jumătate de oră înainte ca trenul să plece spre Manchester, marți, la ora locală 21.00.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A avut noroc, spun oamenii, căci aventura pisicii care a stat cocoțată pe tren se putea încheia tragic. Pe lângă pericolul căderii de pe un tren, care circulă cu o viteză de până la 200 de kilometri pe oră, exista și riscul uriaș de a pieri electrocutată la 25 de mii de volți.

Pasagerii au fost transferați într-un alt tren

Pentru ca pasagerii să nu aibă prea mult de suferit, ei au fost transferați într-un alt tren pus la dispoziție de gară, scrie BBC.

În ciuda numeroaselor încercări de a o alunga de pe tren, pisică nu a părut prea deranjată de situația periculoasă în care se află. În cele din urmă, după două ore și jumătate, felina a plecat de una sigură spre o altă aventură.

Joe Hendry, managerul gării Network Rail: ”Din fericire curiozitatea nu a ucis această pisică și suntem bucuroși că a evitat să-și consume în felul asta una dintre cele nouă vieți”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » O pisică a ținut pe loc un tren mai bine de două ore, la Londra. Felina i-a pus pe toți în încurcătură