Antena Meniu Search
x

O profesoară care a întreținut relații sexuale cu un elev a scăpat de acuzații după ce s-a căsătorit cu el

O fostă profesoară de liceu din Jasper, Missouri, pusă sub acuzare pentru contact sexual cu un elev, a scăpat de acuzații după ce s-a căsătorit cu el, informează The Independent. Potrivit legii americane, soții nu pot fi obligați să depună mărturie unul împotriva celuilalt.
 

de Redactia Observator

la 02.02.2022, 18:14

O profesoară care a făcut sex cu un elev a scăpat de acuzații după ce s-a căsătorit cu el
- Shutterstock

Baylee Turner, în vârstă de 26 de ani, și-a dat demisia după ce a fost acuzată în că a întreținut relații sexuale cu un elev. Fosta profesoară se afla în primul an de predare a limbii engleze la liceul Sarcoxie când au apărut primele informații despre relația cu elevul, iar cazul a fost investigat de Departamentul șerifului din comitatul Jasper, scrie The Independent, care citează presa locală. 

Consiliul școlar din Sarcoxie a votat apoi să solicite statului Missouri să îi revoce licența de predare.

Procurorul adjunct Nate Dally a declarat că acuzația împotriva profesoarei a fost respinsă după ce aceasta s-a căsătorit cu elevul. Dally a declarat că privilegiul marital sau conjugal înseamnă că elevul nu poate fi obligat să depună mărturie împotriva lui Baylee Turner, ceea ce face foarte dificilă dovedirea cazului în instanță.

Legile din Missouri interzic contactul sexual între un elev și un angajat al districtului școlar, inclusiv voluntari și funcționari, indiferent dacă aceștia sunt aleși sau numiți și indiferent dacă elevul este minor sau a depășit vârsta la care se poate întreține relații sexuale consimțite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » O profesoară care a întreținut relații sexuale cu un elev a scăpat de acuzații după ce s-a căsătorit cu el