Antena Meniu Search
x

Galerie foto O suedeză a sărit cu paraşuta la 103 ani, stabilind un record mondial. "Mă gândeam de multă vreme să fac asta" - VIDEO

O bunică suedeză de 103 ani a stabilit un nou record mondial, devenind cea mai vârstnică persoană care a executat un salt cu paraşuta în tandem, şi a declarat că intenţionează să sărbătorească această performanţă "cu un mic tort".

de Redactia Observator

la 30.05.2022, 11:46

Rut Larsson a devenit cea mai în vârstă persoană care a sărit cu paraşuta, în tandem. Rut Larsson, care are 103 ani şi 259 de zile, a doborât precedentul record în domeniu, deţinut de o persoană care avea vârsta de 103 ani şi 181 de zile. 

"A fost minunat, mă gândeam de multă vreme să fac asta. Totul s-a petrecut aşa cum era prevăzut", a declarat Rut Larsson pentru agenţia de presă suedeză TT.

Însoţită de rudele şi prietenii ei pe un aerodrom, Rut Larsson a executat acel salt cu paraşuta în apropiere de Motala, un oraş situat la 240 de kilometri sud-vest de Stockholm.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Saltul a fost înregistrat de Guinness World Records

După ce Rut şi instructorul ei de zbor au aterizat cu bine, câţiva asistenţi s-au grăbit să o ajute să se ridice şi i-au adus cadrul metalic folosit de ea pentru a se deplasa.

Rut Larsson a spus că i-a plăcut "acea coborâre lentă de jos în sus" şi că întreaga experienţă a fost "agreabilă".

Un reprezentant al Guinness World Records a fost prezent la faţa locului pentru a înregistra acest salt cu paraşuta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » O suedeză a sărit cu paraşuta la 103 ani, stabilind un record mondial. "Mă gândeam de multă vreme să fac asta" - VIDEO