Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ofertă inedită de lucru: O mică avere ca să stai timp de 13 luni pe o insulă îndepărtată din Oceanul Atlantic

Dacă te-ai săturat de jungla urbană și cauți un loc retras, în natură, pentru care să iei și o mică avere, o companie are soluția ideală. Trebuie îndeplinite însă anumite condiții.

de Redactia Observator

la 27.04.2023 , 17:24

Ofertă inedită de lucru: O mică avere ca să stai timp de 13 luni pe o insulă îndepărtată din Oceanul Atlantic - Profimedia

 Un grup britanic de protecție a vieții sălbatice caută o persoană dispusă să lucreze timp de 13 luni pe una dintre cele mai îndepărtate insule din lume. Este vorba despre Insula Gough, un teritoriu britanic situat în sudul Oceanului Atlantic, care nu are o populație permanentă.

O mică avere în mijlocul naturii

Insula se află la aproximativ 2.400 km de continentul african și, deoarece nu are pistă de aterizare pentru avioane, este nevoie de o călătorie de șapte zile cu barca din Africa de Sud, scrie Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

În prezent, pe insulă lucrează două persoane, Rebekah Goodwill și Lucy Dorman. Totuși, contractul lui Goodwill va expira în septembrie, astfel că Societatea Regală pentru Protecția Păsărilor (RSPB) a început să caute un înlocuitor. Societatea oferă un salariu cuprins între 25.000 și 27.000 de lire sterline.

Locul de muncă presupune „zile lungi" de urmărire a speciilor de păsări marine și necesită persoane care se pot adapta la traiul într-un „mediu provocator și îndepărtat".

De asemenea, candidații trebuie să aibă „o diplomă în științe sau experiență echivalentă într-un domeniu relevant", precum și „experiență în manipularea și monitorizarea păsărilor sălbatice/animalelor pe teren". De asemenea, angajații trebuie să înfrunte condiții meteorologice dificile și să suporte lipsa alimentelor proaspete timp de un an. Aprovizionarea cu alimente se face doar o singură dată pe an, acestea fiind depozitate într-un congelator de mari dimensiuni..

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ce alegeţi: plata la proprietate sau online, prin site-urile de rezervări?
Observator » Inedit » Ofertă inedită de lucru: O mică avere ca să stai timp de 13 luni pe o insulă îndepărtată din Oceanul Atlantic