Antena Meniu Search
x

Curs valutar

OTRAVA din mâncare. Copilul tău îi adoră, dar PRODUC CANCER!

Crenvurstii sunt tocatura din resturi de carne, tendoane, soric, slanina, cu totul, pana la 40 la suta grasime, la care se pune si carne dezosata mecanic sau carne MDM, o tocatura din resturi precum tendoanele.

de Redactia Observator

la 19.02.2015 , 11:48

Crenvurstii sunt tocatura din resturi de carne, tendoane, soric, slanina, cu totul, pana la 40 la suta grasime, la care se pune si carne dezosata mecanic sau carne MDM, o tocatura din resturi precum tendoanele.

„Desi par dietetici, crenvurstii au o calitate indoielica si sunt bogati in grasimi si aditivi. Alaturi de carnati, salamuri, diferite tipuri de sunca ii gasim aproape zilnic in meniul copiilor, fie la gradinite, scoli, fie la mesele de acasa. Pe langa restul aditivilor periculosi au si adaos mare de sodium, deloc bun pentru sanatate", spune Liana Contiu, nutritionist– dietetician, specialist in Nutritie Clinica si Comunitara, potrivit adevarul.ro.

Nu mai putin de 3 studii publicate anul acesta au scos in evidenta faptul ca binecunoscutii crenvursti cresc semnificativ riscul de cancer in cazul copiilor.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » OTRAVA din mâncare. Copilul tău îi adoră, dar PRODUC CANCER!