Antena Meniu Search
x

(P) Am descoperit pe pielea mea diferențele dintre o proteză și implanturile dentare

Nu m-am putut mândri niciodată cu o dantură frumoasă și puternică. De când mă știu am avut probleme cu dinții și de când am împlinit 30 de ani încoace, mai ales după cea de-a doua naștere, au început să-mi cadă. 

de Redactia Observator

la 16.06.2022, 08:56

(P) Am descoperit pe pielea mea diferențele dintre o proteză și implanturile dentare
(P) Am descoperit pe pielea mea diferențele dintre o proteză și implanturile dentare

La 40 de ani am fost să-mi fac prima proteză, iar la 43 mi-am schimbat-o cu una mai calitativă. Cu toate acestea, uitându-mă în jur și comparându-mă cu prietenele din aceeași generație, aveam mereu un sentiment de inferioritate și mă simțeam prost când știam că nu pot să mănânc chiar tot ceea ce îmi face plăcere, mai ales atunci când sunt în public, sau că oricât de frumos m-aș aranja pentru întâlnirile cu clienții și aș încerca să-mi îmbunătățesc imaginea ținând diete și investind în tratamente faciale, când ajung acasă și îmi dau proteza jos arăt cu mult mai în vârstă decât sunt în realitate.

Nu mai puteam continua cu un astfel de stil de viață și când am aflat de la o cunoștință despre cabinetul stomatologic Dental West, am zis că trebuie să-mi încerc norocul și să optez pentru o metodă mai confortabilă de înlocuire a dinților pierduți.

În ceea ce privește tratamente cu implant dentar Brașov, echipa Dental West este una din cele mai bune de pe piață și căutând puțin pe internet despre experiențele altor pacienți, am aflat numai lucruri bune. Acest lucru mi-a dat curajul să încerc și eu serviciile Dental West și să pun început bun unui nou capitol din viața mea.

De când am început să frecventez acest cabinet stomatologic și până acum, am beneficiat nu mai puțin de 6 implanturi dentare și pe lângă faptul că sunt foarte mulțumită de alegerea mea, am descoperit cu timpul și avantajele acestui tip de tratament în comparație cu protezele dentare.

Prin ce diferă implanturile dentare de proteza dentară?

Dacă vrei un zâmbet MEREU frumos, atunci implanturile sunt soluția

Poate părea incredibil pentru o persoană care a pierdut atât de mulți dinți ca mine să mai spere să-și recapete frumusețea zâmbetului. Dar cu implanturi dentare, nu numai că poți obține un zâmbet frumos și sănătos, dar te poți bucura de el așa cum este în permanență. Implanturile dentare nu diferă cu nimic față de dinții naturali și de aceea ele se comportă exact la fel ca aceștia, neavând nevoie de o îngrijire specială, așa cum este cazul protezei care trebuie îndepărtată din gură pentru a fi curățată.

Din punct de vedere al sănătății, implanturile dentare sunt superioare

Nici protezele și nici punțile nu protejează dinții sănătoși, adiacenți celor pierduți, sau oasele gurii la fel cum o fac implanturile dentare. Chiar dacă aparent sunt o soluție pentru înlocuirea dinților pierduți, ele nu acoperă decât spațiul vizibil, și nu se inserează în os. Dar implanturile dentare funcționează cu totul altfel. Poți privi implantul dentar propriu-zis ca pe rădăcina dintelui natural, iar coronița ca pe partea sa exterioară, cea de la vedere. Pentru că se fixează direct pe mandibulă sau maxilar, exact în locul unui dinte pierdut, implantul dentar oferă dinților adiacenți stabilitate - oprindu-le migrația, iar oaselor în care este fixat protecție - nepermițându-le să se atrofieze.

Cu implanturi dentare te simți un alt om, mai sănătos

Dacă ești o persoană ca mine care s-a confruntat pentru mult timp cu probleme dentare și te hotărăști să-ți înlocuiești dinții pierduți cu implanturi dentare, te vei simți ca și cum peste noapte ai devenit un alt om, mai sănătos, mai puternic, cu mai multă încredere în propria persoană. Cu implanturi dentare realizate responsabil îți poți lua adio de la probleme dentare precum cariile și te poți concentra mai mult pe lucrurile importante din viața ta, bucurându-te de un cel mai frumos zâmbet pe care l-ai avut vreodată.

Am scris acest articol din propria experiență, ca să fac o comparație între implanturile dentare și proteze. Dar nu există comparație. Implanturile dentare sunt net superioare!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » (P) Am descoperit pe pielea mea diferențele dintre o proteză și implanturile dentare