Antena Meniu Search
x

(P) Cele mai bune idei pentru un Crăciun petrecut acasă

Să recunoaștem, de multe ori, de Crăciun, în ciuda proiectelor mari, stăm acasă, alături de cei dragi, iar ultimii doi ani au făcut că statul acasă să fie o prioritate ținând cont de situația actuală. Dar oare cum să-l petreci la maxim, răsfățându-te și distrându-te alături de familia ta?

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 12:24

(P) Cele mai bune idei pentru un Crăciun petrecut acasă
(P) Cele mai bune idei pentru un Crăciun petrecut acasă

Așadar, Crăciunul este o petrecere în familie și din acest motiv cel mai bun program pe care îl poți avea de sărbători este să stai acasă cu rudele sau doar cu oamenii care locuiesc alături de tine. Ce ai putea face, cu ce ar trebui să te înconjori, pentru a petrece un Crăciun confortabil și plăcut cu familia, dar în așa fel încât să nu fie plictisitor? Ne-am gândit la câteva lucruri, 6 moduri de a te distra și de a te bucură de confort maxim departe de frig, alături de cei pe care îi iubim atât de mult...

1. Undă verde la haine calde și confortabile

Pentru a te simți cu adevărat în largul tău, bucurându-te de timpul liber acasă în confort maxim, nimic mai bun decât pijamaua. Da, ai înțeles bine, în opinia noastră nu există nimic mai plăcut de Crăciun, și călduros desigur, decât să stai în pijamalele preferate toată ziua. Nu uită să alegi și o pereche de șosete călduroase și papuci, eventual cu teme de sărbătoare. Trebuie să alegi neapărat piese vestimentare pentru adulți și copii, cu culorile dominante de verde, roșu și alb, în numele Crăciunului și al relaxării. Iar printre diversele teme grafice, ies în evidență pijamalele cu reni, Moș Crăciun, fulgi de zăpadă sau personaje Disney de Crăciun, care se știe că sunt capabile să ne facă din nou copii. Există o mulțime de opțiuni, iar articolele de îmbrăcăminte sunt disponibile pe multe site-uri de specialitate!

2. Închiriază un Moș Crăciun

Ar trebui să organizezi un Crăciun de pomină, dacă tot va fi să stai acasă anul acesta. Ai copii sau familia ta este una numeroasă? Ce spun de închirierea unul Moș Crăciun. Dacă ești din capitală sau împrejurimi, îți recomandăm să apelezi la “moșii” de la https://www.casaluimoscraciun.ro/. Grăbește-te, pentru ca “bătălia” pentru Moș Crăciun a început. Pe site vei vedea mai mulți Moș Crăciun care sunt disponibili pentru a veni la tine acasă. Rezervă-l din timp pe preferatul tău, pentru un Crăciun autentic. Doar așa vei simți magia Crăciunului ca atunci când erai copil. Iar cei mici, cu siguranță, vor avea sărbători de neuitat și distracție fără limite. Și încă ceva: să știi că Moș Crăciun este autentic, cu barbă albă și este întocmai ca acela din povești. Intră pe site pentru a te lămuri!

3. Alege un film pentru toată lumea, poate cu o temă de Crăciun

Un lucru mult prea evident? Adevărat, și ce! Ce poate fi mai frumos decât să stai pe canapea, împreună cu copiii sau partenerul, ori alături de bunici și să vă uitați la un film pe tema Crăciunului? Filmele de Crăciun ne fac să lăsăm deoparte grijile cotidiene și să ne desprindem de “griul” din jurul nostru, în special cel din ultimii doi ani. Filmele de Crăciun ne aduc culoare și speranța și sunt potrivite pentru toți membri familiei. Iată câteva titluri care, cu siguranță, le vei avea în programul de Crăciun: Singur Acasă, un film de familie excelent, Love Actually, pentru romantici, de văzut cu iubitul, sau cu iubita, Bambi sau Frozen pe care trebuie neapărat să le vezi alături de cei mici, sau clasicul “A Christmas Carol”, care ne va învață foarte multe lucruri. Nu rată filmele care te fac să nu dorești să te mai desprinzi de pe canapea, filme iconice precum Stăpânul Inelelor sau saga Harry Potter, sau, de ce nu, Star Wars. Totul este o chestiune de gust... sau organizează un maraton de 3 sau 4 filme diferite de vizionat la rând!

4. Cântați toți împreună și râdeți cât mai mult

Poate că se face mai puțin în România, mai ales în ultimul timp, dar în alte țări ale lumii Colindele de Crăciun sunt foarte populare și sunt cântate în fața ușilor vecinilor, că o oportunitate de a se întâlni sau, pur și simplu, a-i salută și și a le ura Crăciun Fericit. Nu mergem atât de departe, și pentru că scopul este să stăm acasă la căldură și în siguranță, măcar încă o perioada de timp. Deci am putea la fel de bine să cântăm frumoasele piese clasice de Crăciun împreună. Nu ai nevoie de un pian și de cineva care să cânte la el, dar un CD player sau un laptop cu melodiile cele mai iubite de Crăciun, din România, dar și internaționale, pot fi suficiente. Cântând împreună, cel mai probabil, vă va face să râdeți, iar scopul este să vă distrați.

5. Scoate vechile jocuri de societate

Jocurile de societate nu dezamăgesc niciodată. Nu le subestima. Scoate cutiile vechi și neglijate din debara și redescoperă bucuria de a le juca. Iată câteva jocuri care s-ar putea să îți placă: Nu te supără frate, Monopoly, Crezi că știi, Piticot și orice altceva ai în casă. Sunt jocuri potrivite pentru adulți și copii: împărțiți-vă în echipe mixte de adulți și copii pentru a face turnee și deja jocul devine mai interesant. Sau poți opta pentru jocurile clasice de cărți, pentru bingo sau puteți face împreună un puzzle cu 1000 de piese! Caută pe site-urile care vând asemenea jocuri pentru că, pe lângă faptul că sunt extrem de distractive, ar putea fi și un cadou grozav de Crăciun pentru cei mici!

6. Bucură-te de o după-amiază relaxantă cu un ceai de plante, pătură și discuții

Fără să ai prea multe pretenții, mai ales dacă nu ai copii pe care să-i distrezi, poți pur și simplu să te decizi să te relaxezi cu un ceai de plante sau o ciocolată caldă. Sorbirea unei băuturi fierbinți stimulează conversația și, în plus, ai putea adăuga o pătură caldă. Nu uita de biscuiții cu unt...sunt obligatorii de Crăciun!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » (P) Cele mai bune idei pentru un Crăciun petrecut acasă