Antena Meniu Search
x

(P) La Chic Bijoux găsești cadouri speciale pentru Valentine’s Day!

Sărbătoarea iubirii, Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților așa cum este cunoscută la noi, este una dintre cele mai frumoase zile din an. Suntem siguri că vei petrece momente frumoase alături de jumătatea ta și că vei dori să îi oferi cel mai frumos dar. 

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 14:58

Îți recomandăm să alegi cadouri personalizate, deoarece sunt personale și vor purta amprentele dragostei voastre. La Chic Bijoux găsești cele mai frumoase astfel de cadouri personalizate pentru cupluri, iar în continuare îți vom prezenta preferatele noastre!

Pentru cuplurile care adoră să poarte accesorii și bijuterii asortate, acest Set bratari Unisex personalizate cu pietre semipretioase si cilindri din Argint 925 este perfect. Sunt elegante și pot fi purtate zi de zi, la orice ținută, pentru a vă exprima dragostea. Brățara pentru el este realizată din Onix, iar cea pentru ea din Agat Dendritic. Pietrele semiprețioase sunt ținute împreună de un fir de silicon elastic, ceea ce îi conferă o rezistență superioară. Fiecare brățară este decorată cu 3 cilindri din Argint 925, ce pot fi personalizați prin gravare cu un nume, un cuvânt, inițiale sau o dată specială.

Ce poate fi mai frumos decât purtarea unor bijuterii ce se completează perfect, cum este și cazul jumătăților de pandantiv? Dacă și ție îți plac aceste tipuri de bijuterii, îți recomandăm cu încredere un Set lantisoare cuplu - Inima vintage - Argint 925. Te vor cuceri atât datorită aspectului elegant, vintage, dar și datorită semnificației. Dacă sunt alăturate, pandantivele compun o inimă. Fiecare jumătate de pandantiv este gravată cu un bărbat, respectiv o femeie, iar spatele acestora poate fi personalizat.

Un alt cadou cu o semnificație deosebită este acest Set 2 bratari cu Diamant natural alb/negru - Model cuplu - Lacat si cheie - Aur Galben/Alb 14K și șnur reglabil. Putem spune că pandantivele reprezintă o metaforă: inima, reprezentată de cheia ce deschide lacătul iubirii. Acest cadou mai poate fi interpretat și ca o promisiune de iubire și fidelitate: inima ta se va deschide doar pentru iubirea persoanei dragi ție. Cu siguranță poți interpreta acest cadou în numeroase moduri, toate fiind extrem de frumoase. Trebuie să știi că fiecare pandantiv este diferit: cheia este realizată din aur galben și este decorată cu un diamant incolor, iar lacătul este realizat din aur alb și este decorat cu un diamant negru.

Am lăsat la urmă unul dintre cele mai frumoase cadouri, respectiv acest Set lantisor si bratara - Constelatii - cu Diamant natural alb/negru - Aur Galben 14K. Se spune că într-o mică măsură, astrele influențează iubirea și găsirea sufletului pereche. Dacă tu și persoana dragă ție sunteți pasionați de astrologie și credeți că povestea voastră de dragoste este ,,scrisă în stele”, atunci sigur vei aprecia acest cadou special. Lănțișorul este realizat din aur galben, iar pandantivul acestuia este decorat cu un diamant incolor. Brățara este realizată din piele naturală împletită și este conține o plăcuță din aur, decorată cu un diamant natural negru.

Sperăm că ți-au plăcut aceste cadouri speciale și că vei alege unul pentru a-l oferi jumătății tale de Valentine’s Day!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » (P) La Chic Bijoux găsești cadouri speciale pentru Valentine’s Day!