Antena Meniu Search
x

(P) Tipuri de rochii de mireasă

Acest articol este dedicat în mod special tuturor femeilor care se gândesc ce fel de rochie de mireasă să poarte în ziua nunții lor. În acest articol am adunat cele mai folosite modele de rochii de mireasă și îți vom spune toate detaliile pentru ca tu să îți poți alege rochia de mireasă ideală.

de Redactia Observator

la 22.09.2022, 17:33

Înainte de a vorbi despre tipurile de rochii de mireasă, vrem să explicăm tipurile de corpuri feminine care există pentru ca tu să îl poți recunoaște pe al tău, deoarece există stiluri de rochii care flatează mai bine un corp decât altul.

Tipuri de corpuri de femei

Pentru a-ți recunoaște tipul de corp, trebuie să stai în fața unei oglinzi în lenjerie intimă și să îți recunoașteți formele corporale cele mai înguste și cele mai late, în special umerii, talia și șoldurile.

  • Corpul în formă de clepsidră: este atunci când umerii au aproximativ aceeași lățime cu șoldurile, iar talia este cea mai îngustă parte a corpului, formând o formă de clepsidră din față.
  • Corpul dreptunghiular: acesta este atunci când umerii, talia și șoldurile sunt mai mult sau mai puțin drepte, fără aproape nicio curbă.
  • Corpul în formă de pară: aceasta este atunci când cea mai largă parte a corpului tău sunt șoldurile, umerii și talia fiind mai înguste decât acestea.
  • Corpul triunghiular inversat: este exact opusul corpului în formă de pară, când umerii sunt mai largi decât talia și șoldurile.
  • Corpul oval sau măr: este asemănător cu corpul dreptunghiular, dar acesta are o formă mai rotundă, dacă talia ta are curbe, acesta este corpul tău.

Tipuri de rochii de mireasă

  • Rochii de mireasă în stil prințesă

Acest tip de rochie de miseară se caracterizează prin faptul că este îngustă până la talie și are o fustă foarte voluminoasă. Dintre toate modelele, acesta este cel cu cea mai largă fustă, formând un cerc mare pe podea. Apoi poți alege o rochie cu sau fără trenă.

Acest stil este perfect dacă vrei să-ți ascunzi șoldurile sau coapsele, dacă ai un corp în formă de pară, deoarece lățimea fustei va ascunde aceste părți și îți va îngusta șoldurile, sau chiar dacă este invers, dacă ai șoldurile foarte înguste și vrei să le ascunzi. Așadar, dacă vrei ca trupul tău să se simtă mai simetric, acest stil va fi perfect.

  • Rochii de mireasă în formă de A

Acesta este similară cu rochia de tip prințesă, dar fără a fi la fel de lată și voluminoasă în șolduri. Este, de asemenea, îngustă până la talie, doar că de acolo se deschide într-o linie triunghiulară până la picioare, formând ceva asemănător literei A, de unde și numele. Aceasta se lărgește treptat, spre deosebire de rochia prințesă, care se lărgește din talie.

Partea bună la această rochie este că se potrivește tuturor tipurilor de corp, de aceea este unul dintre cele mai folosite stiluri, deoarece pune în valoare toate tipurile de siluete. Dacă ai îndoieli cu privire la care dintre rochii ți se va potrivi, aceasta va fi aleasa.

Această rochie este foarte romantică și de stil clasic, se caracterizează prin faptul că este o rochie cu linii drepte de la piept până la picioare, chiar și cele care sunt mai strâmte nu marchează curbele feminine. Este inspirată de marile rochii grecești și romane, foarte elenistice. Rochia cade de la bust. Este un stil foarte minimalist și simplu.

Rochia de mireasă imperială sau cu coloană este perfectă pentru corpurile cu forme dreptunghiulare sau pentru cele care vor să-și lungească silueta, deoarece cu ajutorul tocurilor se poate obține vizual o siluetă mai înaltă.

  • Rochii de mireasă de tip sirenă

Acest stil se caracterizează prin faptul că este o rochie care se potrivește complet până la genunchi, apoi se deschide până la picioare, formând celebra „coadă de sirenă”. Există mai multe tipuri de cozi și acestea pot varia de la tăieturi simple la tăieturi foarte dramatice. Această rochie este preferata celor mai îndrăznețe și a celor care vor să-și pună în evidență toate curbele corpului. Este foarte sexy. Iar dacă îți faci griji că nu vei putea merge bine în această rochie de mireasă, îți recomandăm să alegi una cu o croială sub genunchi, astfel vei putea merge mai larg și îți vei putea pune în evidență picioarele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » (P) Tipuri de rochii de mireasă