Antena Meniu Search
x

Video Pai de la McDonald's vechi din anii 1980, vândut pe Ebay cu aproape 2000 de dolari. Proprietarul susține că este un obiect de colecție rar

Un pai McDonald's „de epocă”, vechi din anii 1980 se vinde cu 1.860 de dolari pe Ebay. Paiul este intact, fără rupturi și prezintă arcurile aurii retro emblematice ale restaurantului. Vânzătorul susține că este un obiect de colecție rar.

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 17:46

Proprietarul susține că este un obiect de colecție rar
Pai McDonald's vechi din anii 1980, vândut pe Ebay cu aproape 2000 de dolari - Twitter / @xxchallis

Nostalgia este un instrumet puternic de influențare a oamenilor și, uneori, cele mai ciudate „rămășițe” ale anilor trecuți apar în mediul onine. Ebay este locul potrivit în care majoritatea oamenilor vând suveniruri, jucării vechi și haine. Paiul, care este sigilat, datează din 1986 și este vândut în prezent cu 1.860 de dolari. Faptul uimitor, având în vedere că acestea obișnuiau să fie oferite gratuit cu băuturile. Paiul este intact, fără rupturi și prezintă arcurile aurii retro emblematice ale restaurantului, relatează Mirror.

Vânzătorul susține că este un obiect de colecție rar

Vânzătorul din Luton insistă asupra faptului că acesta este un obiect de colecție rar. „Paie de design Rare Vintage Plastic McDonald's 1986 - Încă în ambalaj - Nedeschis și în stare bună pentru vechime. Articol nostalgic pentru orice colecționar pasionat, care te duce înapoi în vremurile bune”, a scris vânzătorul în descrierea produsului.

Pentru acest preț, oricine ar putea să cumpere acum de la  McDonald's aproximativ 429 de Big Mac-uri sau 300 de cutii de Chicken McNuggets, fiecare cu 20 de bucăți. În septembrie 2018, McDonald’s a abandonat paiele de plastic în Marea Britanie și Irlanda pentru cele din hârtie ecologică.

Paiele vechi din plastic de la McDonald's sunt acum un obiect de colecție, deoarece multe sunt vândute pe eBay la prețuri atrăgătoare. Vânzătorii cer mii de dolari pentru aceste „obiecte rare de colecție”. Cele mai scumpe paie sunt toate din 1986, dar unele mai recente de la sfârșitul anilor 2010 se vând cu aproape 130 de dolari sau mai mult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Pai de la McDonald's vechi din anii 1980, vândut pe Ebay cu aproape 2000 de dolari. Proprietarul susține că este un obiect de colecție rar