Antena Meniu Search
x

Video Patru greşeli pe care le fac bărbaţii atunci când se îmbracă cu cămăşi

Cămaşa este un fel de little black dress a femeilor, acea piesă vestimentară care nu lipseşte din garderobă, fie ea mai casual, fie elegantă, sigur există măcar una acolo. Sunt anumite greşeli frecvente  pe care le fac bărbaţii atunci când îşi aleg ţinutele. 

de Redactia Observator

la 27.07.2022, 14:52

Vezi și

Cămaşa este cel mai uşor mod pentru un domn de a arăta elegant şi profesionist. Asta cu condiţia să fie purtată corespunzător. Iată ce nu trebuie să facă domnii astfel încât ţinuta lor să nu fie una nereuşită. 

Cristian Guţă - consilier vestimentar: Greşeala numărul 1 - cămaşa cu mâneci scurte. Indiferent că este vară, că nu ai suficient de multe cămăşi în garderobă sau poate că astăzi nu ai o cămaşă curată cu mâneci lungi, te rog să eviţi să o mai porţi. Nu este un element care să spună despre tine că eşti un bărbat elegant cu atât mai puţin în momentul în care o porţi şi la un sacou. Poartă o cămaşă cu mâneci lungi, dar dintr-un bumbac mai subţire, suflec-o şi atunci vei spune despre tine că eşti mult mai elegant. 

Greşeala numărul 2 - cămaşa scoasă din pantaloni în timp ce porţi sacou. Greşeala numărul 3 - cămaşa descentrată constă în cămaşa descentrată. Mai exatc, între fenta cămăşii şi linia şliţului pantalonilor trebuie să fie o dungă continuă . Este neplăcut în momentul în care fenta este uşor descentrată de lini şliţului. Te dezarmonizează. 

Greşeala numărul 4 - ei bine, cred că este evidentă. Nu mai închide nasturele de sus de la cămaşă. Domnilor, dacă nu purtăm papion sau cravată întotdeauna deschidem un nasture sau poate chiar 2. Dacă nu facem acest lucru spunem despre noi că ne constrângem sau pare ca şi cum ne sufocăm. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Patru greşeli pe care le fac bărbaţii atunci când se îmbracă cu cămăşi