Antena Meniu Search
x

Video Petrecere de Halloween pentru cei mici, la Deva. Sute de copii și-au pus imaginația la încercare şi s-au costumat în fel de fel de personaje înfricoşătoare

De Halloween a fost o petrecere pe cinste la Deva. Sute de copii însoțiți de părinți și bunici au avut parte de câteva ore pline de voie bună și multe surprize. Cei mici au strălucit pe podium, în lumina reflectoarelor, asta după ce și-au pus creativitatea și imaginația la încercare venind îmbrăcaţi în fel de fel de costume înfricoşătoare. 

de Redactia Observator

la 29.10.2022, 12:09

Vezi și

Curtea bibliotecii judeţene din Deva a devenit tărâmul perfect pentru sutele de copii costumați în prințese, vrăjitori sau eroi de benzi desenate. Veselia a fost cu atât mai mare, în condiţiile în care cei mici au şi participat la un concurs unde au fost premiate cele mai frumoase costume. 

Iar ca petrecerea de Halloween să fie completă, copiii au sculptat dovleci, străduindu-se să-i facă înfricoşători. Fiecare copil şi-a prezentat costumul, iar câştigătorii s-au bucurat de trofee, trotinete și cărți. 

Ioan Sebastian Bara, manager Biblioteca Județeană "Ovid Densusianu" Hunedoara-Deva: Curtea bibliotecii a fost impodobită cu zeci de bostani, care simbolizază aceasta sărbătoare. Totul a fost în aşa fel organizat încât veselia, fantezia şi magia să nu lipsească pe tot parcursul programului. 

Petrecerea s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Petrecere de Halloween pentru cei mici, la Deva. Sute de copii și-au pus imaginația la încercare şi s-au costumat în fel de fel de personaje înfricoşătoare