Antena Meniu Search
x

O pisică adusă într-un birou pentru a vâna șoareci a început să adune bani

O pisică adusă pentru a prinde soarecii dintr-un birou al unei firme de marketing din Tulsa, Oklahoma, a început să aducă dolari. Și nu unul-doi, ci mulți și constant.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 23.01.2020, 09:37

O pisică adusă pentru a prinde soarecii dintr-un birou al unei firme de marketing din Tulsa, Oklahoma, a început să aducă dolari. Și nu unul-doi, ci mulți și constant.

Desigur, fiind pisică, s-a acomodat cum nu se poate mai repede și a început să-și petreacă zilele lângă ușile de sticlă ale companiei, mai interesată de acțiunea care se petrece în stradă decât de operațiunile companiei.

Cât despre șoareci, pisica nu a avut tocmai succesul așteptat, însă a recompensat dezamăgirea aducând dolari angajaților. Zi după zi, lângă ușa preferată de felină se strângeau sume frumoase, spre surprinderea tuturor.

Pisică

Specialiștii în marketing, desigur, au început să-și imagineze scenarii care ar putea elucida misterul, iar o idee a reușit să explice totul.

Separați de felină de către ușile de sticlă, trecătorii încercau să o ademenească și să se joace cu ea introducând bancnote prin spațiile înguste, pe care pisica le confisca imediat și le ducea la păstrare.

Potrivit publicației Bright Side, angajații au decis să doneze banii unei asociații care ajută persoanele fără adăpost. O decizie inspirată, ținând cont că felina fusese, la rândul ei, adoptată de pe străzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » O pisică adusă într-un birou pentru a vâna șoareci a început să adune bani