Antena Meniu Search
x

Previziuni astrologice săptămâna 1 - 7 martie 2018. Peştii primesc mulţi bani, Leul cheltuie, Racul se îndrăgosteşte

Previziunile astrologice pentru săptămâna 1 - 7 martie 2018 favorizează clar anumite zodii, dar în acelaşi timp arată şi câteva riscuri la care se expun.

Previziuni astrologice săptămâna 1 - 7 martie 2018. Tragedia bate la uşă pentru o zodie - pixabay.com

Previziunile astrologice pentru săptămâna 1 - 7 martie 2018 favorizează clar anumite zodii, dar în acelaşi timp arată şi câteva riscuri la care sunt expuşi nativii, din diferite motive.

Astfel, nativii din Peşti ar putea primi o mare sumă de bani, iar nativii din Leu ar trebui să fie mai atenţi la cheltuieli, pentru că riscă să se trezească cu contul gol.

De asemenea, nativii din Rac se îndrăgostesc la locul de muncă, însă nu trebuie să cadă în capcană, pentru că acest lucru se pare că nu aduce nimic bun.

Previziuni astrologice pentru Berbec

În prima săptămână din martie e posibil să aflaţi despre o problemă serioasă de sănătate. Nu uitaţi că trăirile zodiei Berbec, atât interioare cât şi exterioare, sunt legate foarte puternic, deci asigurați-vă că veţi avea o stare emoţională bună. Altfel, s-ar putea ca o problemă sufletească să vă consume foarte mult şi să vă genereze probleme de sănătate fizică.

Previziuni astrologice pentru Taur

Două planete intră în constelația Berbecului: Mercur, planeta de comunicare și Venus, planeta voastră dominantă și guvernatorul iubirii și frumuseții. Această mișcare cosmică scoate în evidență sectorul diagramelor asociate cu trăirile emoţionale, așa că nu fi surprins dacă aceste tranziții dau naștere unor simțăminte profunde.

Previziuni astrologice pentru Gemeni

Nu ești străin obiceiului de a le face pe toate, dar uneori e greu să faci totul. Ai mare grijă în ce activităţi te bagi, pentru ca una dintre ele îţi va crea probleme mari la locul de muncă. Încearcă în această săptămână sa faci totul cu grijă şi cu mare atenţie.

Previziuni astrologice pentru Rac

Cu planeta comunicării şi a dragostei în zona dumneavoastră profesională, e posibil să vă îndrăgostiţi de o colegă sau un coleg de muncă. În această perioadă aveţi o dispoziţie romantică ieşită din comun, dar amintiți-vă că poate fi dificil să gestionați o poveste de dragoste într-un mediu de afaceri sau la locul de muncă. Nu uitaţi că unele relații funcționează mai bine în mediul virtual decât în ​​realitate. Încercaţi să vă stăpâniţi impulsurile, nu va fi o alegere inspirată, chiar dacă vă doriţi asta de ceva vreme.

Previziuni astrologice pentru Leu

Contul tău bancar nu poate ține pasul cu stilul tău de viață. Luna plină aruncă o lumină puternică asupra resurselor tale financiare. Dacă nu ai grijă la cheltuieli, s-ar putea să apară o problemă mare, generată de indulgenţa cu care vă satisfaceţi unele obiceiuri, nu foarte sănătoase.

Previziuni astrologice pentru Fecioară

Pentru tine logica este mai mult decât o abordare. Este valoarea ta, stilul tău de viaţă. Dar, pentru a lua cele mai raționale decizii, este important să primeşti informații complete. Din fericire, luna plină în semnul tău zodiacal îţi va oferi o claritate foarte necesară. Eşti pe val, ai încredere în logica ta şi nu te lua sub nicio formă după alţii în această perioadă.

Previziuni astrologice pentru Balanța

Valuri de șoc în zonele diagramei tale asociate cu abilitățile extrasenzoriale. Armonia îţi definește spiritul, așa că asigură-te că găseşti  puncte tangibile pentru sensibilitățile tale. Ia în considerare o documentare în zona energiilor şi încearcă să foloseşti coliere cu cristale cum ar fi cuarț, rubin sau citrin. E ceea ce te defineşte.

Previziuni astrologice pentru Scorpion

Creativitatea ta are o exprimare mai deosebită în această perioadă. Ai nişte idei fantastice, pe care trebuie să le împărtășești cu lumea. Pregăteşte-te să-ţi prezinţi ideile şi fă-o cu toată încrederea.

Previziuni astrologice pentru Săgetător

Mercur și Venus vor declanşa o schimbare majoră pe 6 martie, activând zona graficului asociat cu creativitatea. Sunteți magneți naturali, iar în următoarele săptămâni, abilităţile voastre absolut fermecătoare vor ajunge la noi înălțimi.

Previziuni astrologice pentru Capricorn

Probleme în zona graficului asociat cu o comunitate. Un grup de prieteni, un loc de muncă, etc. Această axă cosmică este iluminată, deci ar putea exista o tensiune între obligațiile tale de comunitate și evoluţia ta profesională pe termen lung.

Previziuni astrologice pentru Vărsător

Probleme în zonele graficului asociat resurselor financiare personale și familiale. Dacă vă plac jocurile de noroc, nu vă bazaţi pe şansă în această perioadă, este posibil să declanşaţi o tragedie. Mai mult, este posibil să întâmpinaţi şi probleme emoționale. Mare atenţie la un membru al familiei sau la un prieten foarte apropiat.

Previziuni astrologice pentru Pești

Mercur și Venus activează zona graficului asociat cu finanțele personale. Cu un Venus romantic care îşi răsfrânge magia asupra contului tău bancar, e posibil să ai o surpriză spre sfârşitul săptămânii, una pe care ţi-o doreai de foarte mult timp.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Previziuni astrologice săptămâna 1 - 7 martie 2018. Peştii primesc mulţi bani, Leul cheltuie, Racul se îndrăgosteşte