Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Puțini știu! De ce NU este recomandată CAFEAUA la IBRIC

Deşi foarte populară, cafeaua preparată la ibric nu este recomandată pentru consum

de Redactia Observator

la 25.06.2015 , 19:21

Deşi foarte populară, cafeaua preparată la ibric nu este recomandată pentru consum

Motivul? Creşte colesterolul, din cauza zaţului. Cea mai bună modalitate de preparare a cafelei este la filtru sau espressor. 

Cafeaua este un adjuvant perfect în regimurile de slăbire. Neagră sau cu puţin lapte degresat nu are aproape nicio calorie. Cafeaua cu lapte, zahăr și frișcă, consumată cu regularitate, favorizează acumularea kilogramelor şi crește nivelul de colesterolul din sânge. 

Articolul continuă după reclamă

CITEȘTE ȘI Consumă CAFEA cu măsură! MICȘOREAZĂ SÂNII

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Vei merge la vot în turul 2 al alegerilor prezidențiale?
Observator » Inedit » Puțini știu! De ce NU este recomandată CAFEAUA la IBRIC