Antena Meniu Search
x

Puțini știu! De ce NU este recomandată CAFEAUA la IBRIC

Deşi foarte populară, cafeaua preparată la ibric nu este recomandată pentru consum

Deşi foarte populară, cafeaua preparată la ibric nu este recomandată pentru consum

Motivul? Creşte colesterolul, din cauza zaţului. Cea mai bună modalitate de preparare a cafelei este la filtru sau espressor. 

Cafeaua este un adjuvant perfect în regimurile de slăbire. Neagră sau cu puţin lapte degresat nu are aproape nicio calorie. Cafeaua cu lapte, zahăr și frișcă, consumată cu regularitate, favorizează acumularea kilogramelor şi crește nivelul de colesterolul din sânge. 

CITEȘTE ȘI Consumă CAFEA cu măsură! MICȘOREAZĂ SÂNII

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Inedit » Puțini știu! De ce NU este recomandată CAFEAUA la IBRIC