Rețeta savuroasă în zilele de POST: tocăniță de ardei copți
Rețeta de tocăniță este una relativ simplă și extrem de gustoasă
Rețeta de tocăniță este una relativ simplă și extrem de gustoasă
Pentru preparare ei ai nevoie de:
- un kilogram de ardei kapia roşii;
- o jumătate de kilogran de ardei graşi;
- o jumătate de kilogram de roşii;
- o ceapă;
- două linguri de ulei;
- trei linguri de bulion;
- sare, piper.
Cea mai simplă metodă prin care cureți rapid ARDEII COPȚI sau VINETELE
Metodă de preparare:
- coci ardeii, îi cureți de coajă şi seminţe şi îi lași la scurs un sfert de oră;
- într-o tigaie adaugi uleiul pe care îl încălzești la foc mic;
- tai mărunt ceapă şi o pui în tigaie peste ulei lăsând-o jumătate de minut să se călească în ulei;
- taie fâşii ardeii copţi şi pune-i în tigaie peste ceapă;
- adaugă roşiile tăiate foarte mărunt, amestecă bine şi lăsă la fiert câteva minute;
- adăugă şi cele două linguri de bulion, potrivește de sare şi piper.
Poftă bună!
Ți-a plăcut acest articol?
Like
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰