Antena Meniu Search
x

Regii NEÎNFRICAŢI ai Africii care pun cu BOTUL PE LABE cele mai SÂNGEROASE BESTII (GALERIE FOTO CUTREMURĂTOARE)

Hienele sunt unele dintre cele mai periculoase animale din lume. Ele sunt cunoscute pentru vânătoarea pe care o practică în haită pe teritoriile Africii şi foarte puţini oameni au reuşit să pună mână pe ele. Dar unii bărbaţi din diferite aşezări din Africa au reuşit să dreseze aceste animale foarte periculoase.

Hienele sunt unele dintre cele mai periculoase animale din lume. Ele sunt cunoscute pentru vânătoarea pe care o practică în haită pe teritoriile Africii şi foarte puţini oameni au reuşit să pună mână pe ele. Dar unii bărbaţi din diferite aşezări din Africa au reuşit să dreseze aceste animale foarte periculoase, scrie evz.ro.

Cu botniţă făcută din sfoară şi cu lanţuri foarte groase la gât, bărbaţii plimbă hienele pe străzi de parcă ar fi câini sau pisici.

Ba mai mult, bărbaţii pun copiii să se urce pe fioroasele fiinţe sau chiar le deschid gurile cu mâinile, pentru a le descoperi dinţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Regii NEÎNFRICAŢI ai Africii care pun cu BOTUL PE LABE cele mai SÂNGEROASE BESTII (GALERIE FOTO CUTREMURĂTOARE)