Antena Meniu Search
x

Revelionul vamaioţilor, cea mai aşteptată noapte din an

Tinerii se pregătesc pentru marea petrecere a verii, revelionul vamaioţilor. În satul din sudul litoralului, antrenamentul s-a ţinut pe nisip, în cort sau la terase. Deşi termometrele nu au arătat mai mult de 20 de grade, mulţi şi-au făcut curaj şi au stat la plajă..

de Redactia Observator

la 30.04.2019, 22:42

Vezi și

Tinerii se pregătesc pentru marea petrecere a verii, revelionul vamaioţilor. În satul din sudul litoralului, antrenamentul s-a ţinut pe nisip, în cort sau la terase. Deşi termometrele nu au arătat mai mult de 20 de grade, mulţi şi-au făcut curaj şi au stat la plajă. Alţii au vânat fotografii în locurile emblematice ale Vămii pentru a le face în ciudă amicilor rămaşi acasă.

În Vamă, distracţia începe cu muzică. Şi, de multe ori, muzica vine din suflet prin coardele unei chitare adusă de acasă. 

Turiştii din Vama Veche, plajă la 20 de grade înainte de revelionul vamaiot

La poarta care reprezintă simbolul intrării pe plajă e plin de oameni. Fiecare îşi doreşte să prindă cel mai bun unghi pentru o fotografie reuşită. 

Într-adevăr, o imagine inedită. Fabricat în 1940 şi cumpărat de pe internet, masivul instrument muzical este una dintre cele mai mari atracţii pentru vamaioţi. Anul acesta, pentru prima dată, a fost acordat. 

Cei mai curajoşi turişti au dat hainele jos şi au infruntat soarele cu dinţi. Nu au fost mai mult de 20 de grade. 

Urmează noaptea cea mai lungă şi cea mai aşteptată. 

Chiar dacă vremea a devenit capricioasă în majoritatea zonelor din ţară, în Constanţa nu se anunţă ploi în această noapte. Aşa că distracţia de revelionul vamaioţilor va fi la cote maxime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Revelionul vamaioţilor, cea mai aşteptată noapte din an