Antena Meniu Search
x

Curs valutar

RUGĂCIUNEA care VINDECĂ orice boală! Atunci când nu mai există SPERANȚĂ, răspunsul stă în spatele unor simple cuvinte!

Cu toții avem nevoie de spiritualitate, însă cei credincioși cunosc adevărata însemnătate a liniștii. Pacea în care trăiești cu propria persoană este adesea dată peste cap din cauza tragediilor care ne marchează pe noi sau pe cunoscuții noștri. Atunci când nu mai există speranță, rămâne doar rugăciunea...

de Redactia Observator

la 12.04.2019 , 12:22

 Cu toții avem nevoie de spiritualitate, însă cei credincioși cunosc adevărata însemnătate a liniștii. Pacea în care trăiești cu propria persoană este adesea dată peste cap din cauza tragediilor care ne marchează pe noi sau pe cunoscuții noștri. Atunci când nu mai există speranță, rămâne doar rugăciunea... rugăciune către Maica Domnului pentru vindecarea de boli. Minunea se împlinește prin tine!

"Preasfântă, Preacurată şi Preaminunată Fecioară şi Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugăm ascultă rugăciunea nevrednicilor robi (numele) şi vindecă-ne pe noi, pe cei din familiile noastre şi pe toţi suferinzii din lumea asta bolnavă, de bolile grele, transmisibile sau netransmisibile, de bolile ştiute şi neştiute de noi. Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc. Îţi mulţumim Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu eşti scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre şi ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptăţite. Amin!"

Foto credit:issacharinitiative.org

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » RUGĂCIUNEA care VINDECĂ orice boală! Atunci când nu mai există SPERANȚĂ, răspunsul stă în spatele unor simple cuvinte!