Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Să tot PLÂNGI! Firma de ŞTERS LACRIMI pentru femei. Cât costă acest serviciu special

Japonezii lansează un nou serviciu destinat femeilor de carieră cărora să le este greu să facă faţă stresului. Acestea pot angaja un „Ikemeso‟

de Redactia Observator

la 25.09.2015 , 14:02

Japonezii lansează un nou serviciu destinat femeilor de carieră cărora să le este greu să facă faţă stresului. Acestea pot angaja un „Ikemeso‟

Ce înseamnă "Ikemeso"? Un bărbat arătos care le şterge lacrimile atunci când se simt copleşite şi încep să plângă. Astfel, printr-un singur telefon, femeile pot alege unul din cei şapte bărbaţi disponibili pentru a o ajuta să elibereze stresul prin plâns.

Dacă la sosirea „terapeuţilor‟ deja plâng, acestea vor avea parte de câteva cuvinte de încurajare, dar şi de o mână care să le şteargă lacrimile de suferinţă de pe obraji. Tehnică folosită de „Ikemeso‟ pentru a induce plânsul este destul de simplă – aceştia vor folosi un film emoţionant pentru a-şi face clientele să izbucnească în lacrimi.

Articolul continuă după reclamă

Femeile pot alege între mai multe tipuri de bărbaţi, în funcţie de gusturi, având la dispoziţie mai multe „roluri‟, printre care fratele mai mic, intelectualul, băiatul rău şi bărbatul mai în vârstă.

Cât costă acest serviciu? În jur de aproximativ 60 de euro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Inedit » Să tot PLÂNGI! Firma de ŞTERS LACRIMI pentru femei. Cât costă acest serviciu special