Sănătos și răcoritor! Cum prepari cel mai bun IAURT de CASĂ
Pe piață gășești foarte multe sotimente de iaurt. Însă, cel mai bun iaurt rămâne tot cel preparat în casă
Pe piață gășești foarte multe sotimente de iaurt. Însă, cel mai bun iaurt rămâne tot cel preparat în casă
Dacă vrei să prepari iaurt de casă, poți ține cont de câteva trucuri:
- Laptele trebuie să fie fiert și lăsat să se răcească.
- Pentru o cantitate mică, iaurtul trebuie sa fie mai întâi amestecat.
- Fermentul trebuie să fie bine amestecat cu laptele.
- Pentru a obține un iaurt mai dens, se adaugă lapte praf.
- Fermentația trebuie să aibă loc la 45 de grade.
Articolul continuă după reclamă
E plin sezon! Cea mai bună REȚETĂ de SOCATĂ de CASĂ
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰