Antena Meniu Search
x

Tânără de 160 de kilograme, plătită cu bani grei ca să se filmeze mâncând

O tânără de 160 de kilograme din Boston, Statele Unite, și-a transformat fizicul impunător într-o adevărată afacere. Femeia câștigă până la 300 de dolari pe oră mâncând în lenjerie intimă, în fața webcam-ului. Iar cererea nu e deloc mică.

de Redactia Observator

la 27.02.2019, 19:02

O tânără de 160 de kilograme din Boston, Statele Unite, și-a transformat fizicul impunător într-o adevărată afacere. Femeia câștigă până la 300 de dolari pe oră mâncând în lenjerie intimă, în fața webcam-ului. Iar cererea nu e deloc mică.

Kenna Black, în vârstă de 22 de ani, a fost mereu umilită din cauza greutății sale, încă de când era la școală. Însă ceea ce părea a fi o adevărată povară s-a transformat într-o frumoasă sursă de venit.

Fanii de pe internet - cei pasionați de forme mai mult decât voluptoase - plătesc aproximativ 10 dolari pe minut, doar pentru a o urmări în timp ce înfulecă produse fast food, în lenjerie intimă. În costumul Evei, prețurile explodează.

Kenna are și un cont de Instagram, pentru fani

Trend-ul se numește "feederism", de la verbul "to feed", a hrăni, și are din ce în ce mai mulți admiratori dispuși să cheltuiască bani pentru a-și satisface curiozitatea.

"Am devenit de succes mânând pizza, ceea ce sunt sigură că e job-ul de vis al multor persoane", este de părere Kenna, potrivit Daily Mail

50 de dolari pe minut pentru mâncare în pielea goală

Prețurile pornesc de la minimum 1 dolar pe minut, pentru pepeni și tacos, dar sare la uimitorul tarif de 50 de dolari pentru mâncare consumată fără lenjerie.

"Toată viața mea am avut probleme din cauza greutății. La școală, lucrurile au devenit atât de rele încât am renunțat la vârsta de 14 ani, pentru a continua studiile acasă. Încrederea mea era spulberată, dar feederism-ul mi-a readus-o. Sunt fericită că am descoperit o comunitate unde a fi mare e acceptabil. Mi se spunea de către bullies că nu vor reuși nimic niciodată, dar iată că acum oamenii mă plătesc pentru a mânca", a mai spus ea.

Kenna câștigă 50 de dolari pe minut în timp ce mănâncă

Kenna a încercat de-a lungul timpului să slăbească, însă fără succes. Acum nici măcar nu mai încearcă. A construit o comunitate de fani, în principal bărbați, care o admiră exact așa cum e și chiar sunt dispuși să o finanțeze.

O comunitate pasionată de forme voluptoase

Potrivit sursei citate, femeia a refuzat să precizeze cât câștigă de pe urma video-urilor. Pentru comenzile "speciale", Kenna se filmează în timp se joacă cu ombilicul sau joacă diverse roluri, la comandă. 

Kenna Blake, postare pe Instagram, pentru fani

"Mă rezum la lucrurile care îmi plac. De exemplu, mănânc tacos în fiecare marți. Dar sunt rugată să consum de toate. Unii bărbați vor să mă vadă mâncând în dezordine, altora le place mâncarea grasă sau pizza. Chiar mi s-a cerut să mănânc un întreg pepene", a precizat tânăra.

Între aceste înregistrări, Kenna își ține fanii la curent cu viața de zi cu zi, pentru a construi o relație de fidelitate.

Însă succesul nu a scăpat-o de gurile rele. Încă se luptă cu "bullies" sau persoane care-i trimit mesaje dure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Tânără de 160 de kilograme, plătită cu bani grei ca să se filmeze mâncând