Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Topul destinaţiilor turistice care merită vizitate în anul 2019

Destinaţiile exotice şi montane sunt la mare modă în 2019! Fie că vorbim de ţări din Europa sau Africa, cert este că printre preferinţele turiştilor se numără oraşele cu o cultură bogată şi peisaje unice.

de Redactia Observator

la 23.10.2018 , 17:23

Destinaţiile exotice şi montane sunt la mare modă în 2019! Fie că vorbim de ţări din Europa sau Africa, cert este că printre preferinţele turiştilor se numără oraşele cu o cultură bogată şi peisaje unice. O revistă de specialitate din Marea Britanie a publicat o listă cu locurile ideale de vizitat în anul ce urmează. Surprinzător, primul loc este ocupat de Sri Lanka.

Sri Lanka este destinaţia perfectă în rândul familiilor în căutare de noi aventuri. După decenii întregi de război civil ţara a renăscut, scrie Lonely Planet. Staţiunile exotice înconjurate de palmieri şi rezervaţiile de animale sunt doar două dintre motivele pentru care ar Sri Lanka a meritat să devină o destinaţie celebră. Clădirile coloniale şi templele budiste fac parte din cultura şi istoria ţării şi sunt admirate anual de milioane de turişti. 

Pe locul al doilea în rândul ţărilor care trebuie vizitate în 2019 este Germania. Celebră pentru peisajele muntoase, parcurile naturale şi castele medievale, Germania este destinaţia perfectă pentru romantici, iubitori de sporturi extreme şi pasionaţi de istorie. Zidul Berlinului, Munţii Pădurea Neagră şi Domul din Koln sunt doar câteva din obiectivele turistice celebre în întreaga lume.

Vezi și

Locul trei este ocupat de Zimbabwe, catalogată cea mai sigură ţară din Africa. Situată la graniţa cu Zambia, cascada Victoria este considerată una din cele 7 minuni ale lumii şi este de departe principala atracţie ţării. Zimbabwe dispune însă de nenumărate destinaţii şi obiective turistice. De la stâncile gigantice din marmură de pe colinele Matopo, până la munţii de pe platourile vestice şi parcurile naturale care adăpostesc o faună bogată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Inedit » Topul destinaţiilor turistice care merită vizitate în anul 2019