Antena Meniu Search
x

Umilință totală! Două femei din India au fost obligate să defileze dezbrăcate în fața unei mulțimi

Imaginile cu două femei care au fost obligate să defileze dezbrăcate în fața unei mulțimi au stârnit revolta în India. Autoritățile au reacționat și au anunțat că vinovații vor fi pedepsiți aspru. Incidentul a fost provocat de un conflict interetnic într-un stat indian.

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 17:43

Umilință totală! Două femei din India au fost obligate să defileze dezbrăcate în fața unei mulțimi - Shutterstock

Incidentul a avut loc în statul Manipur din nord-estul Indiei. Manipur este un stat afectat de violente conflicte etnice unde ciocnirile dintre membrii comunităților Meitei și Kuki au provocat cel puțin 130 de decese și 60.000 de strămutări.

Agresate de bărbați din grupul Meitei

Cele două femei, care sunt membre ale grupului Kuki, au fost agresate de bărbați din grupul Meitei. Poliția a anunțat că agresiunea asupra femeilor a avut loc pe 4 mai, dar a ajuns pe prima pagină a ziarelor naționale joi, după ce videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare. Guvernul federal a cerut tuturor companiilor de social media să șteargă videoclipul de pe platformele lor.

Poliția a mai anunțat că a deschis un caz de viol în grup și a arestat un bărbat, adăugând că și alte persoane sunt căutate, potrivit BBC, citat de Mediafax.

Joi, sesiunea parlamentului de la Delhi a fost întreruptă, deoarece legislatorii au cerut o dezbatere pe această temă. De asemenea, premierul Narendra Modi a declarat că incidentul a „făcut de rușine India" și că „niciun vinovat nu va fi cruțat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » Umilință totală! Două femei din India au fost obligate să defileze dezbrăcate în fața unei mulțimi