Antena Meniu Search
x

Un angajat-record: a lucrat 84 de ani la aceeaşi companie. Sfatul său pentru o viaţă fericită: "Trebuie să-ţi placă să munceşti"

Un bărbat în vârstă de 100 de ani din oraşul brazilian Brusque a intrat în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai lungă activitate desfăşurată în cadrul aceleaşi companii: 84 de ani, relatează, joi, Reuters.

de Redactia Observator

la 21.04.2022 , 21:49

Walter Orthmann
Walter Orthmann - Twitter

În pofida realizării sale extraordinare, sfatul lui Walter Orthmann pentru cei care doresc o viaţă profesională îndelungată şi împlinită este unul extrem de obişnuit: fă ceea ce îţi place şi stai departe de junk food. "Trebuie să-ţi placă să munceşti. Am început să lucrez cu această dorinţă şi spirit de luptă", a declarat el într-un interviu. "Nu poţi să faci orice meserie doar ca să spui că lucrezi. Nu funcţionează. Nu vei putea suporta asta", a mai spus el, potrivit Agerpres.

Record mondial: a lucrat 84 de ani în aceeaşi companie

Potrivit presei locale, Orthmann a început să lucreze într-o fabrică de ţesături, în prezent cunoscută sub numele de RenauxView. La scurt timp după aceea, el a ocupat un loc în administraţia companiei şi în cele din urmă a devenit manager de vânzări.

Articolul continuă după reclamă

Sfaturi pentru o viaţă lungă şi sănătoasă

Pentru a se menţine în formă, el face zilnic exerciţii de întindere şi îşi urmează cu stricteţe dieta.

"Chiar evit sarea şi zahărul", a afirmat el. "Evit lucrurile care sunt dăunătoare pentru intestine. Evit sucurile acidulate. Consum doar alimente care sunt bune pentru organism. Asta îţi ajută cu adevărat corpul să fie tot timpul puternic", a mai spus Walter Orthmann.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Inedit » Un angajat-record: a lucrat 84 de ani la aceeaşi companie. Sfatul său pentru o viaţă fericită: "Trebuie să-ţi placă să munceşti"