Antena Meniu Search
x

Un cimpanzeu harnic s-a apucat de spălat haine, lângă un râu din India. Gesturile sale, identice cu ale unui om - VIDEO

Uneori, animalele ne uimesc prin capacitatea lor extraordinară de a se adapta la lumea oamenilor. Un cimpanzeu a fost filmat, în India, în timp ce spăla rufe la râu, respectând toţi paşii, fără abatere. Imaginile postate pe internet au devenit virale.

de Redactia Observator

la 10.10.2021, 15:09

Un cimpanzeu a fost filmat în India, în timp ce spăla rufele la mână, într-un râu
Un cimpanzeu a fost filmat în India, în timp ce spăla rufele la mână, într-un râu - Captură FOTO Instagram

Cimpanzeii sunt unele dintre cele mai inteligente animale, adaptându-se extrem de uşor la un stil de viaţă ... aproape uman. În urma unui proces de imitare, aceştia sunt capabili să ducă la bun sfârşit sarcini mai mult sau mai puţin complicate, inclusiv treburi casnice. Este şi cazul unui cimpanzeu din India, care a fost filmat în timp ce spăla rufele la mână, într-un râu. Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare, arată India Today.

Cimpanzeu, la spălat de haine în râu

În filmuleţul de câteva secunde, cimpanzeul aşază, netezeşte şi spală un articol vestimentar de culoare galbenă, cu ajutorul unui săpun şi a apei adunate într-o baltă folosită pe post de lighean.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Un cimpanzeu harnic s-a apucat de spălat haine, lângă un râu din India. Gesturile sale, identice cu ale unui om - VIDEO