Antena Meniu Search
x

Momentul în care un rechin atacă un aligator, sub ochii turiştilor îngroziţi, în Statele Unite | VIDEO

Un grup de turişti a asistat, cu sufletul la gură, la lupta dintre un aligator şi un rechin, lângă un ponton din Insula Hilton Head, Statele Unite. Animalele acvatice şi-au dat târcoale, în jurul bucăţilor de peşte aruncate de oameni în apă, până ce rechinul s-a năpustit asupra reptilei.

de Redactia Observator

la 09.10.2021, 11:44

Scene de luptă între un rechin şi un aligator, în apele din Carolina de Sud, Statele Unite
Scene de luptă între un rechin şi un aligator, în apele din Carolina de Sud, Statele Unite - Twitter / Cory Conlon

Scene de luptă între un rechin şi un aligator, în apele din Carolina de Sud, Statele Unite. Totul a fost filmat de un grup de turişti care au asistat, de pe margine, la "bătălie". Iniţial, aligatorul plutea liniştit, în timp ce o persoană îi arunca bucăţele de peşte, relatează The Sun. Dar de sub luciul apei s-a ivit un rechin agresiv, care l-a încercuit pe aligator în căutarea hranei. Apoi, peştele s-a apropiat periculos de mult şi s-a năpustit asupra reptilei, pe care a şi muşcat-o de picior. Luaţi prin surprindere, turiştii au urmărit evoluţia luptei pentru mâncare, dar rechinul s-a îndepărtat curând, lăsându-l în pace pe aligator.

Lupte până la moarte între rechini şi aligatori

Cory Conlon, care a surprins incidentul cu telefonul mobil, a mărturisit că a fost şocat, dar a reacţionat rapid pentru a le arăta şi prietenilor ce s-a întâmplat. De obicei, astfel de lupte se duc până la moartea unuia dintre animale. De exemplu, în luna martie a acestui an, un crocodil a înghiţit un rechin dintr-o singură înghiţitură, în largul coastei australiene. Aceste reptile au cea mai puternică muşcătură, unele specii având o forţă de opt ori mai mare decât a unui rechin alb.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Momentul în care un rechin atacă un aligator, sub ochii turiştilor îngroziţi, în Statele Unite | VIDEO