Antena Meniu Search
x

Video Un exemplar rar de căprioară albă, surprins pe traseul din zona Valea Porții din Bran. Motivul pentru care culoarea blănii este atât de specială

Întâlnire surprinzătoare în pădure! O căprioară albă a fost observată pe traseul din zona Valea Porții din Bran. Culoarea foarte rar întâlnită a blănii se datorează cel mai probabil albinismului.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 23:58

Vezi și

Jandarmii montani de la Postul Montan Bran-Moieciu, aflați pe traseul din zona Valea Porții din Bran, au avut parte de o întâlnire surprinzătoare cu un exemplar de căprioară albă.

Culoarea foarte rar întâlnită a blănii se datorează cel mai probabil albinismului

Culoarea foarte rar întâlnită a blănii se datorează cel mai probabil albinismului, o tulburare genetică ce se manifestă prin producerea în cantități foarte mici sau deloc a melaninei, pigmentul care colorează pielea, ochii și părul.

"Satisfacția acestor întâlniri de care au parte jandarmii montani este inegalabilă, de aceea vă îndemnăm încă o dată să aveți grijă de natură și de mediul înconjurător, pentru a avea cu toții parte de astfel de întâlniri remarcabile", spun jandarmii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Un exemplar rar de căprioară albă, surprins pe traseul din zona Valea Porții din Bran. Motivul pentru care culoarea blănii este atât de specială