Antena Meniu Search
x

Un fermier a ucis cu mâinile goale un lup uriaș. Animalul îi omorâse câinii de pază

Un fermier din Rusia a omorât cu mâinile goale un lup uriaș care îi dăduse târcoale fermei și îi ucisese câinii de pază. Animalul l-a atacat pe bărbat din senin și l-a mușcat de braț.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 06.01.2021, 12:37

Sătenii susțin că astfel de atacuri ale lupilor sunt tot mai dese.
Sătenii susțin că astfel de atacuri ale lupilor sunt tot mai dese. - Profimedia Images
  • Un fermier a reușit să scape cu viață dintr-o confruntare cu un lup uriaș.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Animalul flămând omorâse doi câini de pază de la fermă, când a încercat să-l atace și pe fermierul din estul Rusiei. Surprins de atac, bărbatul nu a mai reușit să fugă să-și ia pușca, așa că a fost nevoit să se lupte cu mâinile goale cu animalul furios, scrie Daily Mail

"Lupta" dintre cei doi, surprinsă pe camerele de supraveghere a durat aproape trei minute. În cele din urmă, bărbatul a reușit să prindă animalul de gât, să-l imobilizeze și să-l stranguleze pentru a-și salva viața.

Sătenii din zonă susțin că astfel de atacuri ale animalelor sălbatice, în special lupi, sunt din ce în ce mai dese, după defrișarea pădurilor. 

"Pădurile sunt puse la pământ, sunt distruse, așa că lupii își pierd atât habitatul cât și hrana obișnuită. Este doar vina omului. Pur și simplu animalele au rămas fără adăpost, din cauza asta s-au înmulțit și atacurile", a declarat un sătean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Un fermier a ucis cu mâinile goale un lup uriaș. Animalul îi omorâse câinii de pază