Antena Meniu Search
x

Un fost salvamar a fost "bătut" de o caracatiță furioasă, pe o plajă din Australia. Bărbatul se afla în vacanță

Un fost salvamar a fost "bătut" de ceea ce el descrie ca fiind „o caracatiță extrem de furioasă”. Bărbatul se afla în vacanță pe o plajă din vestul Australiei, potrivit BBC.

de Redactia Observator

la 02.04.2021, 09:00

Fostul salvamar a declarat că a fost extrem de șocat, în urma atacului
Fostul salvamar a declarat că a fost extrem de șocat, în urma atacului - INSTAGRAM/LANCE KARLSON
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Lance Karlson, un fost geolog, a avut parte de un incident bizar în timp ce se afla în vacanță. Cercetătorul a fost "bătut" de o caracatiță furioasă, în timp ce înota pe o plajă din Australia, scrie sursa citată

Creatura l-a lovit în repetate rânduri, provocându-i pete roșii pe brațe, picioare, gât și spate. Lance a povestit că a reușit să-și reducă durerile turnând Cola pe vânătăi. 

Fostul salvamar a declarat pentru presa australiană că tratamentul său preferat pentru înțepăturile animalelor marine este oțetul, dar în acel moment nu a avut sticla la el. Cu toate acestea, Lance a spus că știe că orice acid poate ajuta și a decis să încerce cu Cola. „Se pare că funcționează”.

"Caracatița m-a lovit, ceea ce a fost un adevărat șoc", a declarat Karlson. „Ochelarii mi s-au aburit, apa a fost brusc tulbure și îmi amintesc doar că am fost șocat și confuz”, a mai spsu el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Un fost salvamar a fost "bătut" de o caracatiță furioasă, pe o plajă din Australia. Bărbatul se afla în vacanță