Antena Meniu Search
x

Un inel cu diamant, pierdut de o femeie într-o cascadă din Thailanda a fost recuperat de un scafandru voluntar după două zile

O misiune aproape imposibilă s-a transformat într-o victorie atunci când un scafandru voluntar a reușit să găsească un inel cu diamante care a alunecat de pe degetul unei femei într-o cascadă din Kamphaeng Phet, Thailanda.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.01.2022, 14:37

Într-o postare pe Facebook, Parcul Național Khlong Lan l-a felicitat pe scafandru Paek Khayok pentru că a găsit inelul cu diamant de un karat pierdut de o turistă din Bangkok, Nit Phokul.

Femeia a fost la cascadă joia trecută când a alunecat și a căzut, iar zdruncinăturile i-au scos inelul de pe deget. Două zile mai târziu, Surachai Pokamanee, șeful biroului de dezvoltare Khlong Lan, l-a chemat pe "vânătorul de comori" Paek să-l ajute, scrie The Nation Thilnd.

Deși zona în care thailadneza își pierduse inelul era plină de pietre alunecoase și iar apa curgea rapid, Paek a reușit să localizeze bijuteria în 35 de minute folosind detectorul său de metale. Apoi i-a înmânat ceremonios inelul unei femeii care aştepta zâmbitoare. L-a strecurat pe degete și apoi  pozat pentru un selfie cu el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Un inel cu diamant, pierdut de o femeie într-o cascadă din Thailanda a fost recuperat de un scafandru voluntar după două zile