Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Un inel, scump cât o casă în centrul Capitalei, cel mai valoros cadou de Crăciun. Cât au cheltuit românii pentru darurile din acest an

În acest an parcă mai mult ca oricând românii au oferit cadouri scumpe: haine de firmă, bijuterii sau concedii exotice. Moşul a avut, în unele cazuri, un buget de mii de euro. Cel mai scump cadou oferit a fost un inel care a costat cât un apartament în centrul Capitalei.

De Mădălina Chiţac la 26.12.2021, 19:49
Vezi și

Am găsit-o pe Simona într-un magazin de bijuterii. A venit în căutarea unui colier cu diamant. 

Simona, clientă: Este un solitaire şi are o claritate aparte. 

Reporter: Cam cât costa?

Simona, clientă: 790 de euro. Sunt generoasă cu mine. o data pe an. 

Pe acelaşi subiect

Iar acest domn a dorit să schimbe un set de bijuterii.

Client: I-am cumpărat soţiei mele un set. brăţară cu cercei şi cu inel. 

Reporter: Cât a costat setul?

Client: Dacă află şi daţi pe post, mă bate. nu vă pot spune. Mult!

Recordul este însă deţinut de un craiovean care a dorit sa îşi răsfeţe iubita cu o piesă unicat în România. 

Mădălina Chiţac: În acest an se pare că românii au prins gustul bijuteriilor scumpe. Din acest lanţ de magazine s-a vândut acum, de sărbători, cel mai scump inel cu un diamant de 4 karate. Inel care valorează cam cât o casă. Adică nu mai puţin de 150 de mii de euro. 

Inel scump cât un apartament

 Alina, reprezentant magazin bijuterii: Au crescut faţă de anul trecut fabulos vânzările. Spre inima clientelor noastre au ajuns bijuterii spectaculoase. Avem un colier minunat care ar putea pune în valoare orice ţinută în noaptea dintre ani. Este un colier de 11 karate. Este un colier în valoare de 38 de mii de euro. 

De la bijuterii, trecem la cosmetice.  Nu la fel de scumpe, dar nici cu un preţ pe care să-l putem trece uşor cu vederea. La acest magazin se vând zilnic zeci de seturi care costă peste o mie de lei. 

Daniela, reprezentant magazin cosmetice: Avem un set pentru faţă, pentru hidratare. dar şi antirid, care conţine un ser şi o cremă. Preţul ajunge la 1.300 de lei. Uun dispozitiv pentru exfoliere, care costa 1.300 - 1.400 de lei. Se vând destul de bine. chiar dacă preţul este un pic ridicat, calitatea este pe măsură. 

În acest an, moşul a fost pentru mulţi mai darnic. 

Client: Mamei i-am luat un accesoriu. o geantă. Tatălui..încă sunt în căutare. iar pentru soră, un parfum. 

Reporter: Câţi bani aţi cheltuit pentru cadouri?

Client: Cred că am ajuns la aproape 10 mii de euro. Haine, bijuterii, cosmetice. şi multe alte cadouri

Dorinţa de revenire la normalitate pare să se vadă în îndârjirea cu care mulţi dintre noi își propun să facă achiziții de sărbători. Peste o treime dintre români au spus că alocă sume consistente cumpărăturilor festive din acest an, respectiv peste 1.500 lei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Un inel, scump cât o casă în centrul Capitalei, cel mai valoros cadou de Crăciun. Cât au cheltuit românii pentru darurile din acest an