Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un influencer a cumpărat un Porsche Cayman defect și se laudă că a reușit să-l repare cu doar 20 de lire. Reacțiile fanilor săi

Sam, un influencer britanic, pasionat de mașini, a dezvăluit pe canalul său de YouTube cum a reușit să repare un Porsche Cayman pe care l-a cumpărat într-o licitație online apelând la o soluție de doar 20 de lire, asta deși proprietarul anterior la autoturismului era convins că remedierea problemelor cu care se confrunta acesta ar fi costat mult mai mult, acesta fiind și motivul cel mai probabil pentru care a scos-o la vânzare, notează The Sun.

de Adrian Popovici

la 28.10.2023, 18:27

"Am văzut acest Porsche Cayman listat la licitație cu o problemă a motorului. Arăta destul de standard, cu excepția faptului că pe partea inferioară a mașinii, într-o fotografie, apăreau niște conducte roșii", explică pasionatul de mașini.

"Se pare că această mașină a fost extrem de modificată, primind inclusiv un Turbo Kit de 12.000 dolari.  Am plasat o oferă pentru mașină, am câștigat-o și am stabilit imediat problema! Se pare că nu era atât de rău cum probabil credea vânzătorul", a adăugat Sam.

După ce l-a cumpărat și dus în atelierul său, Sam a observat că noul său Porsche Cayman producea un fum negru și gros, ceea ce l-a ajutat să își dea seama care este problema și, mai important, faptul că aceasta aceasta poate fi rezolvată cu un kit turbo de doar 20 de lire.

Videoclipul a fost apreciat de urmăritorii lui Sam de pe YouTube. Unul dintre aceștia i-a spus: "Așa îmi place să vizionez videoclipuri. Bine editat, fără muzică tare sau mișcări enervante ale ecranului. Frumos și clar povestit, doar cu cuvinte semnificative."

Dar un alt expert era îngrijorat că soluția nu va fi una de durată. "Sam, turbo-ul acela nu va rezista mult Toate roțile turbinei și compresorului de la orice companie turbo sunt echilibrate separat."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Un influencer a cumpărat un Porsche Cayman defect și se laudă că a reușit să-l repare cu doar 20 de lire. Reacțiile fanilor săi