Antena Meniu Search
x

Un turist englez, care şi-a pierdut proteza dentară în Spania, a primit dinţii acasă după 11 ani

Un turist britanic, care şi-a pierdut dinţii falşi în timpul unei excursii în Spania, a avut parte de o surpriză uriaşă atunci când şi-a regăsit proteza dentară după mai bine de 11 ani.

de Redactia Observator

la 10.02.2022, 15:36

Bărbatul a primit dinţii după 11 ani
Bărbatul a primit dinţii după 11 ani - Shutterstock - foto ilustrativ

Paul Bishop, în vârstă de 63 de ani a spus că în noaptea cu pricina a băut atât de mult încât i-a fost extrem de rău şi a fost nevoie să vomite într-un coş de gunoi de pe stradă, moment în care şi-a pierdut dinţii, relatează BBC.

După ce protezele lui au fost găsite într-o groapă de gunoi, autorităţile spaniole au folosit tehnici de înregistrare ADN pentru a da de urma proprietarului, astfel că au ajuns tocmai în Stalybridge, Greater Manchester pentru a-i înapoia bărbatului dinţii. Bărbatul s-a declarat extrem de bucuros şi uimit atunci când a primit pachetul.

O "reîntâlnire" după mai bine de un deceniu

Reamintindu-și evenimentele din acea noapte încețoșată în urmă cu mai bine de un deceniu, Paul a spus pentru presa străină că în momentul respectiv nu a realizat ce i s-a întâmplat, din cauza băuturii. "Când ne-am îndreptat spre următorul bar, prietenul meu s-a întors spre mine și m-a întrebat unde îmi sunt dinții”.

În zadar a încercat bărbatul să îşi găsească dinţii, ba chiar îşi luase gândul că îi va mai putea găsi, iar atunci când a primit vestea a crezut că totul este o farsă. "Toată lumea știe despre dinții mei celebri... Va trebui să deschid un muzeu al dinților în Stalybridge!", a adăugat britanicul

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Un turist englez, care şi-a pierdut proteza dentară în Spania, a primit dinţii acasă după 11 ani