Antena Meniu Search
x

Urări pentru prima zi de şcoală din 2023. Mesaje pentru elevi şi profesori

Urări pentru prima zi de şcoală din 2023. La începutul anului şcolar, elevii au nevoie de cât mai multe încurajări pentru a trece cu bine de prima zi de şcoală. Vezi cele mai frumoase mesaje şi urări pentru prima zi de şcoală 2023!

de Redactia Observator

la 10.09.2023, 12:25

Urări pentru prima zi de şcoală 2023. Vezi cele mai frumoase mesaje pentru începutul anului şcolar.
Urări pentru prima zi de şcoală 2023. Vezi cele mai frumoase mesaje pentru începutul anului şcolar. - Profimedia

Urări pentru prima zi de şcoală din 2023. Începutul unui an şcolar este, de fiecare dată, un moment încărcat de emoţie atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Într-o zi aşa de specială, este important să le arăţi celor dragi susţinerea ta prin cele mai frumoase mesaje şi urări pentru prima zi de şcoală!

Urări pentru prima zi de grupă pregătitoare

„Draga mea fiică, știu că ești emoționată și speriată, însă mami și tati sunt lângă tine și te asigură că vei avea parte de experiențe de neuitat!”

„Dragul nostru nepot, bunicii îți doresc să te bucuri de clasa I și să ai parte de învățători minunați. Fie ca universul să îți deschidă poarta înțelepciunii! Felicitări cu prima zi de școală!”

Pe acelaşi subiect

„Sincere felicitări cu prima zi de școală! Fie ca în acest an școlar să acumulezi cât mai multe cunoștințe și să găsești prieteni adevărați!”

„Îți dorim să fii cuprins de curiozitate și să înveți de drag, pentru tine, nu pentru note și nici pentru profesori. Felicitări cu prima zi de școală!”

„Fii deschis și îmbrățișează cunoștințele cu nerăbdare”.

Urări pentru elevi în prima zi de şcoală 2023

Îți doresc multă fericire și bucurie în prima zi de școală. Să te bucurați de aceste zile cu toată energia și să îți faci amintiri frumoase. Mult succes!

Felicitări pentru trecerea în clasa I, dragul nostru copil. Îți dorim ca acest an școlar să fie unic și magic.

Îți doresc o primă zi de școală minunată și un an școlar ușor și plin de succes.

Sunt sigur că noii tăi profesori vor fi foarte fericiți să te aibă în clasă. Impresionează-i pe toți cu talentele și pofta ta de cunoaștere. Mult noroc în prima ta zi de școală!

Distracție plăcută în prima ta zi de școală. Bucură-te de această zi și fă-ți prieteni noi. Salută-ți profesorii cu respect și dragoste. Creează-ți amintiri minunate!

Este prima ta zi de școală și, crede-ne, suntem mai emoționați decât tine! Te iubim, copilul nostru!

Prima ta zi de școală îmi amintește de vremurile mele. Fie ca în fiecare zi să ajungi într-un nou punct și să realizezi toate obiectivele vieții tale. Bucură-te de ea!

Nu trebuie să-ți fie frică de nimic sau de cineva, toți vor fi prieteni și toți te vor iubi. Îți dorim tot ce e mai bun pentru prima ta zi de școală.

Vei începe cea mai uimitoare și mai lungă etapă a vieții, pentru că aceasta va trece curând, dar va rămâne o amintire de-o viață. Bucură-te de prima zi de școală!

Dragul nostru copil, știm că ești emoționat și speriat, însă mami și tati sunt lângă tine și te asigură că vei avea parte de experiențe de neuitat!

Dragul nostru nepot, bunicii îți doresc să te bucuri de clasa I și să ai parte de învățători minunați. Fie ca universul să îți deschidă poarta înțelepciunii! Mult succes!

Fie ca acest an să fie cel mai prosper an școlar de până acum și să îți îndeplinești toate obiectivele. Succes pe viitor!

Ultimul an la gimnaziu e prezentul de care trebuie să te bucuri la maxim. Privește în urmă cu apreciere și în față cu multe speranțe. Succes în tot ce îți propui!

În noul an școlar ia cu tine curiozitatea și motivația. Nu lăsa pe nimeni și nimic să te descurajeze. Tu poți reuși tot ce îți propus! Succes!

Emoțiile începutului de an școlar să te ambiționezi să te autodepășești. Mult succes pentru a ajunge acolo unde îți dorești!

Demonstrează-le tuturor în noul an școlar că ești cel mai bun/cea mai bună și că poți obține cele mai bune rezultate! Mult succes!

Orice obstacol pe care îl vei întâlni în acest nou an școlar să te motiveze să dai tot ce ai mai bun, să ajungi pe culmile succesului și să fii cu un pas înaintea tuturor!

Fie ca universul să-ți deschidă ușa înțelepciunii. Multă baftă în noul an școlar!

Bucură-te de fiecare moment petrecut în compania colegilor, învață cât mai mult de la profesori și luptă pentru a-ți depăși limitele. Mult succes și spor la învățătură!

În acest nou an școlar vei putea pune o nouă cărămidă către evoluția ta, așa că asigură-te că vei face totul cu simț de răspundere. Acumulează cât mai multă informație, fă-ți amintiri alături de colegi și bucură-te de tot ceea ce te înconjoară!

Mesaje pentru profesori în prima zi de şcoală

„Să vă iubiţi munca și copiii pe care îi aveţi în grijă ca şi cum ar fi ai voştri.”

„Să aveţi sufletul plin de încredere ca să puteţi aduce speranță elevilor care nu pot crede în ei înșiși.”

„Să vedeți potențialul elevilor și să nu uitaţi că drumul înainte, vă cere să lucraţi răbdători cu multele imperfecțiuni întâlnite pe parcurs.”

„Să aveţi parte de elevi care să participe cu entuziasm la activităţile şcolare, să îşi facă temele în mod regulat, să urmeze instrucțiunile voastre, să știe când este timpul pentru a asculta și când e timpul pentru a vorbi; să fie politicoşi, respectuoşi și să se poarte unul cu celălalt cu bunătate.”

„Doamna învățătoare, să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani!”

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi.”

„Vă mulțumesc, domnule învățător, pentru că zi de zi mi-ați oferit câte un sfat înțelept, susținere necondiționată, încurajare, insistență și laude de merit. Mă voi strădui să îndeplinesc toate așteptările, să îmi îndeplinesc scopurile propuse și voi demonstra că efortul dvs nu a fost în zadar. Vă mulțumesc!”

Urări în prima zi de grădiniţă pentru părinţi şi copii

Lasă minunatul puzzle al vieții tale să fie format doar din bucăți de fericire și să faci o imagine de ansamblu a bucuriei și a succesului.

Fie ca toate piesele lui fericite să fie lipite una de cealaltă într-o sănătate puternică, iar cu fiecare nouă zi, numărul lor doar să crească!

Noi, părinții, suntem mândri de tine. Ești motivul bucuriei noastre și vrem să ai succes în tot! Îți dorim atât de multă fericire, încât să fie suficientă pentru o sută de ani!

Vrem să-ți spunem atât de multe, dar este o viață mare și lungă înainte pentru a-ți repeta că te iubim! Să ai un drum plat în ea, presărat cu succes.

În momentul când tu zâmbești, toată lumea este mai fericită! De ziua ta, să fii înconjurat de prietenii tăi dragi, norocul să te ajute pe parcurs, iar viața ta să devină un basm!

Știi, chiar dacă ești un copil, de ziua ta minunată, poți lumina întreaga lume! Crede în magie și povești, urmează calea vieții tale și treci ușor prin toate obstacolele pregătite. Mulți ani, dragul nostru!

Viața noastră este ca un râu mare. Îmi doresc ca barca ta să nu piardă controlul în vârtejul iubirii și să fii sigur că înoți până la cascada fericirii.

Vreau să-ți doresc fericire, sănătate și mult noroc părinților tăi. Atâta timp cât este bine cu ei – totul va fi bine cu tine. La urma urmei, părinții și copiii își împărtășesc mereu fericirea.

Știi, chiar dacă ești un copil, de ta minunată, poți lumina toată ziua! Crede în magie și povești, urmează calea vieții tale și treci ușor prin toate obstacolele pregătite. Mulți ani, dragul nostru!

Viața noastră este ca un râu mare. Îmi doresc ca barca să nu piardă controlul în vârtejul iubirii și să fii sigur că înoți până la cascada fericirii.

Vreau să-ți doresc fericire, sănătate și mult noroc părinților tăi. Atâta timp cât este bine cu ei – totul va fi bine cu tine. La urma urmei, părinții și copiii împărtășesc mereu fericirea.

Noi, părinții, suntem mândri de tine.

Ești motivul bucuriei noastre și vrem să ai succes în tot! Îți dorim atât de multă fericire, să fie suficientă pentru o sută de ani!

Vrem să-ți spunem atât de multe, dar este o viață mare și lungă înainte pentru a-ți repeta că te iubim! Să ai un drum plat în ea, presărat cu succes.

În momentul când îți zâmbești, toată lumea este mai fericită! De ziua ta, să fii înconjurat de prieteni tăi dragi, norocul să te ajute pe parcurs, iar viața ta să devii un basm!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Inedit » Urări pentru prima zi de şcoală din 2023. Mesaje pentru elevi şi profesori