Antena Meniu Search
x

Video After-schoolul, o alternativă pentru părinţii ocupaţi. Preţul pentru un copil poate ajunge şi la 800 de lei pe lună

Şi cum este ultimul weekend de vacanţă, părinţii care lucrează şi nu au bunicii aproape... îşi îndreaptă atenţia acum spre after-schooluri. Chiar dacă la prima vedere pare că cei mici merg de la şcoală la o altă şcoală, realitatea este alta. Aici, copiii învaţă lucruri noi prin jocuri distractive, dar îşi fac şi temele.

de Redactia Observator

la 08.09.2023, 08:54

Vezi și

La acest after school din Sibiu, copiii învaţă limbile străine într-un mod interactiv.

Maria Solomon, profesoară de germană: În primul rând ne axăm şi punem accent pe lacunele copiilor, dacă sunt la mate, română, germană după ce terminăm temele vreau să facem ceva creativ.  

Preţul pentru un copil poate ajunge şi la 800 de lei pe lună

Tot mai des părinţii îşi îndreaptă atenţia spre after pentru că aici cei mici se relaxează, dar îşi fac şi temele sau socializează.

Pe acelaşi subiect

Elevi: Aici putem să ne facem temele alături de nişte profesori, putem să facem activităţi distractive.

- Mi se pare foarte frumos, aici pot să îmi fac temele foarte uşor pentru că ne ajută şi profesorii. 

Iar cursurile facultative reprezintă un mare avantaj. 

Părinte: Programa şcolară, ştim prea bine că este foarte încărcată şi nu au timp şi de alte lucruri să facă la şcoală, la atelierele de la after school-uri este în general o atmosferă mult mai relaxată.

Elevă: Şahul, mi-a plăcut acum mi s-a părut foarte uşoară ora.

Daniel Moţi, profesor de şah: Sunt activităţi benefice pentru copii, ca şi clubul de şah, facem aceleaşi activităţi şi aici. Bineînţeles, gândire, memorare, activităţi ordonate ca şi pe tabla de şah. 

De exemplu, în Drobeta Turnu Severin părinţii plătesc 800 de lei pe lună pentru after school, la care se adaugă şi meniul zilnic de doar 13 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » After-schoolul, o alternativă pentru părinţii ocupaţi. Preţul pentru un copil poate ajunge şi la 800 de lei pe lună