VESTE de ULTIMĂ ORĂ despre MICHAEL SCHUMACHER: "Ne rugăm în fiecare zi!"

Publicat: 22.10.2015, 11:42.
Actualizat: 22.10.2015, 11:49

Ross Brawn, fostul șef al pilotului, admite că recuperarea lui Michael Schumacher după accidentul de la schi suferit în urmă cu doi ani este lentă

Ross Brawn, fostul șef al pilotului, admite că recuperarea lui Michael Schumacher după accidentul de la schi suferit în urmă cu doi ani este lentă, însă rămâne încrezător că septuplul campion mondial se va simţi mai bine.

Familia lui Michael Schumacher nu a mai oferit de luni bune nicio informaţie cu privire la starea de sănătate a fostului pilot german, care continuă acasă recuperarea după accidentul suferit la schi în ultimele zile ale anului 2013.

Totuşi, Ross Brawn, fostul său şef de la Benetton, Ferrari şi Mercedes, a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat publicaţiei britanice Daily Express câteva detalii interesante despre situaţia septuplului campion mondial.


Britanicul afirmă că îl vizitează frecvent pe Schumacher şi că recuperarea este lentă, însă evită să facă dezvăluiri concrete cu privire la starea sa de sănătate.

"Încercăm să păstrăm un echilibru între a merge să-l vedem şi a-l suna. Am fost să-l văd de câteva ori. Corinna (n.r - soţia lui Schumacher) mă sună ocazional şi mă ţine la curent. Ne rugăm în fiecare zi că se va recupera până într-un stadiu în care... recuperarea este lentă, dar întotdeauna există speranţă", a declarat el.


Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.