Antena Meniu Search
x

VIDEO! Cum poţi să faci ÎNGHEŢATĂ în doar câteva minute chiar la tine acasă

Ai poftă de îngheţată făcută acasă? Filmuleţul de mai sus prezintă o reţetă extrem de simplă. În doar 10 minute poţi obţine un desert delicios şi răcoritor

Ai poftă de îngheţată făcută acasă? Filmuleţul de mai sus prezintă o reţetă extrem de simplă. În doar 10 minute poţi obţine un desert delicios şi răcoritor

Pentru îngheţată instant avem nevoie de lapte, frişcă lichidă, zahăr, esenţă de vanilie, sare, bombonele ornament, cuburi de gheaţă şi pungi ermetice din plastic.

Mai întâi turnăm într-o pungă de plastic 1/2 lapte şi 1/2 frişcă, 3 măsuri de zahăr, o jumătate de linguriţă de esenţă de vanilie, scoatem pe cât posibil aerul din pungă, apoi o închidem ermetic. Luăm cealaltă pungă şi punem în ea cuburi de gheaţă peste care presărăm puţină sare. De ce sare în gheaţă? Sarea va coborî temperatura gheţii, făcând-o un agent de răcire mult mai eficient.

Introducem punga cu ingredientele pentru îngheţată în punga cu cuburi de gheaţă, închidem ermetic punga, ne înarmăm cu două mănuşi călduroase şi agităm punga circa 10 minute până când ingredientele îngheaţă şi deşertul nostru este gata.

Dar mai bine vă lăsăm să urmăriţi video de mai sus pentru mai multe detalii!

CITEŞTE ŞI ÎNGHEŢATĂ cu AROME INCREDIBILE! Tu ai CURAJ să ÎNCERCI?

Special! Îngheţata thailandeză, deliciul verii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » VIDEO! Cum poţi să faci ÎNGHEŢATĂ în doar câteva minute chiar la tine acasă