Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video! Trucuri UTILE în bucătărie. Aşa scapi SIMPLU de lăcrimatul de la ceapă

Este greu să găteşti, însă dacă ştii câteva trucuri totul devine parcă mai uşor. Filmuleţul de mai sus prezintă câteva metode care să ne ajute să eficientizăm timpul care trece de multe ori cu viteza luminii

de Redactia Observator

la 30.08.2015 , 09:38

Este greu să găteşti, însă dacă ştii câteva trucuri totul devine parcă mai uşor. Filmuleţul de mai sus prezintă câteva metode care să ne ajute să eficientizăm timpul care trece de multe ori cu viteza luminii

De multe ori am lăcrimat atunci când trebuia să tocăm o ceapă fără să ştim că remediul este unul foarte simplu. E de ajuns să punem puţin oţet pe tocător şi nicio lacrimă nu va mai apărea în colţul ochilor.

Atunci când desfăcutul unui borcan cu filet ne pune mai probleme, o soluţie la îndemână ar fi două benzi elastice care se fixează una pe borcan şi cealaltă pe capac. Ţinând strâns borcanul, ne va fi foarte uşor să desfacem capacul deoarece mâinile nu vor mai aluneca.

Articolul continuă după reclamă

Dacă dorim să verificăm prospeţimea ouălor e necesar să le scufundăm într-un pahar cu apă. Dacă se lasă la fund sunt numai bune pentru consum, în caz contrar nu ar fi indicat să le mai păstrăm.

Din când în când tocătorul trebuie curăţat şi dezinfectat pentru a elimina mirosurile intrate în esenţa lemnului. Pentru acest lucru presărăm puţină sare şi frecam foarte bine suprafaţa tocătorului cu ajutorul unei jumătăţi de lămâie.

Curăţatul cojii de pe ouă ne dă bătăi de cap? Există o reţetă simplă care constă în adăugarea unei mici cantităţi de bicarbonat de sodiu în apă. După ce apa atinge punctul de fierbere, luăm oală de pe foc şi lăsăm ouăle pentru aproximativ 12 minute.

Dacă vrem să păstrăm zahărul uscat putem adăuga câteva bezele şi problema este ca şi rezolvată.

Păstraţi vinul la o temperatură numai bună pentru a fi servit cu ajutorul câtorva boabe de struguri puse în prealabil în congelator. Este o soluţie mai bună decât cuburile de gheaţă care se topesc şi diluează lichidul bahic.

CITEŞTE ŞI Truc util! Aşa poţi să dechizi CUTIILE DE CONSERVE fără un deschizător

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Inedit » Video! Trucuri UTILE în bucătărie. Aşa scapi SIMPLU de lăcrimatul de la ceapă