Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Viral! Cine este tânărul care și-a riscat viața pentru a salva un iepure din flăcări, în California (Video)

Imaginile în care un tânăr încearcă disperat să salveze un iepure de câmp din flăcări, în California, au devenit virale în urmă cu câteva zile.

de Redactia Observator

la 10.12.2017 , 22:24

Imaginile în care un tânăr încearcă disperat să salveze un iepure de câmp din flăcări, în California, au devenit virale în urmă cu câteva zile.

După ce imaginile au făcut înconjurul lumii, un tânăr de 19 ani, Oscar Gonzalez, a anunțat vineri că el este cel care a salvat iepurele, pe o autostradă din La Conchita, California.

Articolul continuă după reclamă

Însă, surpriză, la numai o zi, un alt tânăr, Caleb Wadman, de 21 de ani, susține că el este cel din imaginile surprinse de un fotoreporter.

Pe acelaşi subiect

"Am alergat imediat. Am avut încredere, chiar dacă iepurele alerga spre flăcări. Eu mi-am spus: <Nu iepuraș, sunt aici. Voi avea grijă de tine>", a povestit bărbatul pentru Huffington Post.

După ce l-a luat în brațe, bărbatul a dus iepurele la centrul veterinar Conejo Valley, iar angajații de aici au confirmat ulterior că Wadman purta aceleași haine ca tânărul filmat în înregistrare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Inedit » Viral! Cine este tânărul care și-a riscat viața pentru a salva un iepure din flăcări, în California (Video)