Antena Meniu Search
x

Accident cu trei maşini şi un tramvai, la Oradea! Părți din autoturisme au sărit pe o rază de 10 metri. Trei persoane au ajuns la spital (Foto)

Un accident în care au fost implicate trei maşini şi un tramvai s-a produs, în această după-amiază, pe o stradă din Oradea.

Un accident în care au fost implicate trei maşini şi un tramvai s-a produs, în această după-amiază, pe o stradă din Oradea.

Potrivit martorilor, una dintre mașini este BMW cu numere de Cluj, una este Audi cu numere de Satu Mare, iar cealaltă este Golf 3, cu numere de Bihor. Cele trei autoturisme au fost grav avariate, piese din ele fiind răspândite pe o rază de cel puţin 10 metri.

"Victimele au fost preluate de echipaje ale SMURD şi au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean. Două persoane prezintă leziuni uşoare, mai mult contuzii, iar cea de-a treia - un traumatism cranio-cerebral uşor, care nu-i pune viaţa în pericol", a precizat Alexandru Mateoc, purtătorul de cuvânt al UPU - SMURD, pentru ebihoreanul.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Accident cu trei maşini şi un tramvai, la Oradea! Părți din autoturisme au sărit pe o rază de 10 metri. Trei persoane au ajuns la spital (Foto)