Antena Meniu Search
x

ZODIILE „ALESE” din HOROSCOPUL ARĂBESC pentru luna MAI

Zodiacul arăbesc este reprezentat de 12 arme care ne descriu părțile tari și părțile slabe ale personalității tale

Zodiacul arăbesc este reprezentat de 12 arme care ne descriu părțile tari și părțile slabe ale personalității tale

Zodiacul arăbesc se împarte în trei categorii, având în vedere că fiecare zodie este o armă în sine: armele scurte, arme medii și arme lungi sau mari.

PUMNALUL (21 MARTIE – 20 APRILIE)

Este o armă care intimidează și acționează cu eficacitate promptă. Tocmai de aceea, nativii acestui semn zodiacal trăiesc viață cu multă vivacitate. Persoanele născute în această perioadă își riscă inclusiv viața pentru un ideal, chiar dacă pare din prima nerealizabil.

BUZDUGANUL (21 APRILIE – 21 MAI)

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt destul de pasive în comportament dar foarte posesive, iar răul făcut se poate întoarce împotriva lor ca un buzdugan, la fel și faptele bune.

CIOCANUL (22 MAI – 22 IUNIE)

Este o armă versatilă de apărare ce poate fi de ajutor în contraatac. Nativii acestui semn zodiacal sunt strategi înnăscuți foarte bine organizați.

CUȚITUL (23 IUNIE – 22 IULIE)

Persoanele de sub zodia cuțitului au tendința să se supraprotejeze de cei in jur deoarece cred tot timpul că cineva vrea să le facă rău.

BRICEAGUL (23 IULIE – 23 AUGUST)

Persoanele cu un briceag în buzunar cred în iubire și loialitate iar atunci când sunt trădate, aruncă podoaba de pe armă și scot vârful uneltei.

MACETA (24 AUGUST – 23 SEPTEMBRIE)

Folosită în special de mercenari în războaie, este o armă foarte periculoasă de atac. Este specifică perfecționiștilor și persoanelor justițiare.

LANȚUL (24 SEPTEMBRIE – 23 OCTOMBRIE)

Lanțurile sunt folosite tocmai pentru a câștiga teren în timp ce adversarul își seacă energia căutând modalități cât mai aspre de pedepsire.

SABIA (24 OCTOMBRIE – 22 NOIEMBRIE)

Loviturile cu sabia sunt dureroase și profunde. Persoanele care posedă săbii sunt extrem de pasionale și prea puțin raționale.

ARCUL (23 NOIEMBRIE – 22 DECEMBRIE)

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt predispuse la orice risc pentru a ajunge acolo unde își propun în viață.

SULIȚA (23 DECEMBRIE – 20 IANUARIE)

Sulița îi învață pe nativi cum să mențină distanța. Sunt firi puțin sociabile și ne le plac locurile închise umplute cu mulți oameni.

CUREAUA (21 IANUARIE – 19 FEBRUARIE)

Cureaua este o armă domestică folosită pentru intimidare. Hamurile sunt folosite și în cazul animalelor, atunci când persoana vrea să își impună autoritatea cu orice preț asupra celui considerat cel mai slab.

TOPORUL (20 FEBRUARIE – 20 MARTIE)

Persoanele născute sub zodia toporului sunt de două feluri: ori foarte diplomatice, ori foarte certărețe. Sunt firi sensibile, prietenoase și persoane bune la pat, potrivit revistateo.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Inedit » ZODIILE „ALESE” din HOROSCOPUL ARĂBESC pentru luna MAI