Antena Meniu Search
x

Video Balerina japoneză Marina Kanno şi violoncelistul Andrei Cavassi, spectacol grandios în Bucureşti. "Un spectacol special"

Baletul modern şi sunetul violoncelului se întâlnesc astăzi într-o locaţie superbă din Bucureşti. Marina Kanno, o cunoscută balerină din Japonia şi, tototdată, solistă a baletului din Berlin şi artistul român, Andrei Cavassi au primul spectacol împreună.

de Redactia Observator

la 04.10.2021, 13:52

Vezi și

Sunt invitaţi de onoare la un eveniment aniversar: un secol de relaţii diplomatice între România şi Japonia. Suntem foarte curioşi cum o să iasă spectacolul, mai ales că pentru amândoi este o provocare: s-au cunoscut recent, deci au repetat relativ puţin împreună.  Dacă pentru Andrei Cavassi, Japonia nu este nici pe departe o necunoscută: japonezii îl iubesc, iar el, iubeşte la rândul său Ţara Soarelui Răsare.

Valentin: Marina bine ai venit în România, eşti de câteva zile, dar ai apucat să faci câteva lucruri înţeleg.

Marina: Nu am văzut foarte multe, tocmai ce am venit. Am fost în parc ieri şi am vrut să merg în Centru Vechi, dar nu am avut foarte mult timp pentru a vizita. Poate data viitoare.

Marina şi Andrei pregătesc un spectacol grandios

Pe acelaşi subiect

Valentin: Andrei, tu de când nu ai mai fost în România?

Andrei: În ultimii doi ani am fost aici, dar înainte de asta, timp de opt ani am fost plecat în Japonia.

Valentin: Cum a fost perioada de opt ani şi cum a fost tranziţia înapoi aici?

Andrei: A fost o tranziţie plăcută. Am reuşit să creez aici nişte proiecte pe care îmi doream să le realizez de mult, însă nu am avut ocazia. Am făcut foarte multe concerte online şi filmări. Îmi doream de mult să pot să fac filme şi filmări muzicale şi concertul pe care îl voi avea împreună cu Marina va fi combinat cu un scurt film. Vrem să facem un fel de musical.

Andreea: Cum v-aţi cunoscut şi cum a luat naştere acest proiect pe care îl aveţi împreună?

Andrei: Eu am contactat-o pe ea. Am făcut o campanie pentru un brand acum câţiva ani şi am văzut-o la  un eveniment şi cred că uneori în viaţă cel mai important este să asculţi instinctul. Aşa am decis să o întreb dacă vrea să colaborăm, iar ea a avut curaj să se arunce puţin în necunoscut.

Marina: A fost acum mult timp asta. Mai mult de trei ani. Apoi o perioadă nu am vorbit, dar până la urmă ne-am întâlnit

Mai multe detalii despre spectacolul pe care cei doi îl pregătesc, despre cariera lor şi planurile de viitor, găsiţi în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Balerina japoneză Marina Kanno şi violoncelistul Andrei Cavassi, spectacol grandios în Bucureşti. "Un spectacol special"