Antena Meniu Search
x

Video Cătălin Anchidin, interviuri în exclusivitate cu actorii din serialul-fenomen Succession: "Este singurul serial în care actorii nu au intervenit pe text!"

Serialul-fenomen Succession se apropie de final. Ultimul sezon, al patrulea, a apărut recent pe Internet, asta înseamnă că şi lupta personajelor pentru putere se pregăteşte să se încheie. 

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 16:38

Vezi și

Vorbim despre una dintre cele mai bune producţii ale ultimilor ani, care a reuşit să câştige peste 100 de premii, dintre care 13 Emmy. Cătălin Anchidin, specialist în cinematografie, a stat de vorbă cu Olivia Păunescu şi cu Valentin Butnaru, la Observatorul orei 12 despre succesul de care se bucură serialul, moment în care telespectatorii au putut să urmărească şi interviuri în premieră cu actorii care dau viaţă personajelor aflate într-o bătălie continuă pentru conducerea imperiului media, creat de mogolul de presă Logan Roy.

CĂTĂLIN ANCHIDIN, SPECIALIST CINEMATOGRAFIE: "Cred că am făcut lobby pentru serialul ăsta în rândul prietenilor. E total atipic, ca personaje şi fir epic. Recomand să îl vedeţi, replicile sunt atât de spumoase, încât toată răutatea pare acceptabilă, pare smart spusă. Toată seria de interviuri a fost una dintre cele mai relaxate.Nu am avut niciun fel de apăsare. De Brian Cox mi-a fost un pic teamă, e tatăl care vrea să lase imperiul pe mâna copiilor. Ştiindu-l şi din serial, cu toate replicile lui tăioase, îmi era un pic teamă.

Fiecare din ei îmi spuneau că e singurul serial în care nu ţi-au dorit să intervină pe text, pentru că era atât de bine scris! Nu au simţit nevoia! Serialul e un fenomen, are greutate."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Cătălin Anchidin, interviuri în exclusivitate cu actorii din serialul-fenomen Succession: "Este singurul serial în care actorii nu au intervenit pe text!"