Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Fantoma de la Operă", în premieră la Opera Naţională: "Promitem că va arăta ca pe Broadway!

 Cel mai longeviv musical de pe Broadway şi, totodată, una dintre cele mai de succes producţii muzicale ale tuturor timpurilor va fi pusă în scenă şi la Opera Naţională Bucureşti. 

de Redactia Observator

la 22.03.2023 , 19:27

"Fantoma de la Operă" are mai multe reprezentaţii primăvara aceasta, toate sold out! Premiera va avea loc pe 31 martie 2023 şi promite să fie grandioasă. De altfel, musicalul este cea mai costisitoare producţie de pe mapamond şi va avea cel mai elaborat decor la Opera Naţională Bucureşti. Invitat în platoul Observator, directorul instituţiei, Daniel Jinga, le-a dezvăluit prezentatorilor Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru detalii de culise despre producţia la care lucrează laolaltă români, britanici şi americani!

DANIEL JINGA, director Opera Naţională: "Avem deviza "Vrem o ţară ca afară!", aşa că şi noi vrem o Operă racordată la un sistem internaţional de valori. 

Fantoma de la Opera este o şcoală post-doctorală în povestea asta, este o producţie imensă.

Vezi și

Vorbim despre o franciză, drepturile pentru ea se obţin extrem de greu, iar parametrii trebuie respectaţi întocmai! Promitem că va arăta ca pe Broadway, nu avem, de fapt, altă şansă, nici să vrem asta! Apropo de biletele sold out, este efervescenţa post-pandemică, nu vrem să ne dăm mari, dar avem o sală superbă, exact în Capitala ţării şi, până la urmă, Fantoma de la Operă este un titlu foarte mare. Titlurile sunt cele care vând cel mai bine, oamenii reacţionează la capodopere. Nu pot decât să sper că Fantoma de la Operă va face un serviciu instituţiei, dar şi operei, ca gen, în România. Cineva mi-a spus: "Aţi pus biletele la vânzare direct sold out!" Nu este aşa.... Biletele s-au vândut în 10 şi în 24 de ore de la vânzare."

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Invitaţii Observator 12-14 » Fantoma de la Operă", în premieră la Opera Naţională: "Promitem că va arăta ca pe Broadway!