Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Florin Chilian, un profesor de 10. Artistul a explicat la Observator ce să facem dacă suntem victimele unui hacker. Lui tocmai i s-a intamplat asta

Florin Chilian ne aduce un subiect care poate fi un semnal de alarmă pentru toţi cei care ne desfăşurăm activitatea şi în mediul online. El a fost ţinta unui atac cibernetic.  Pe scurt, artistul a fost lăsat de hackeri fără contul de Google! L-a recuperat rapid, însă doar pentru că a apelat la profesionişti. Care sunt paşii-cheie de urmat dacă treceţi prin aşa ceva, ne lămureşte din propria experienţă Florin Chilian.

De Redactia Observator la 31.08.2021, 14:43
Vezi și

Luna septembrie începe cu o surpriză pentru fanii lui Florin Chilian. Acesta va bucura publicul cu melodiile sale, la concertul organizat pe 1 septembrie, la Gradina Urbană.

După numeroase proiecte muzicale și materiale discografice pline de originalite, Florin Chilian poate să se laude că a cuprins într-o singură respirație trei emoții profund umane "PlânSuRâsul", punându-le lalolaltă pe cel mai recent album care poartă acest nume. Concertul de la Grădina Urbană va îmbina prospețimea melodiilor noi, de care ne-am bucurat prea putin de ele live, din cauza pandemiei, cu clasicele și faimoasele deja "Zece", "Chiar dacă…" sau "Iubi".', se arată în descrierea de pe Facebook a evenimentului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Florin Chilian, un profesor de 10. Artistul a explicat la Observator ce să facem dacă suntem victimele unui hacker. Lui tocmai i s-a intamplat asta