Antena Meniu Search
x

Video Fraţii Gavril, despre experienţa America Express: "Eu ştiu ce ne-a lipsit în ziua eliminării!"

Fraţii Gavril au povestit cum a fost pentru ei aventura America Express.

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 19:29

Vezi și

DINU GAVRIL: A fost cea mai tare chestie pe care am putut să o facem vreodată! Toţi cred că vor să participe, noi am avut norocul să ajungem acolo!

JEAN GAVRIL: Suntem exemplu de doi fraţi care au fost crescuţi de părinţi încă de când eram copiii să ne iubim, am împărţit aceeaşi cameră, aceleaşi haine! 

Nu am avut niciun fel de emoţie legat de Dinu, îl ştiu de o viaţă, ştiu că este, în primul rând, carismatic, şi mai nou am aflat că este şi telegenic, adică omul arată bine, orice ar face! L-am avut alături de mine de la primul concert, el a fost şi m-a ajutat întotdeauna, ştie cum merg lucrurile, nu a pornit chiar de la zero! Norocul ne-a lipsit în ziua eliminării! Pentru că fiecare zi arată într-un fel, nu poate controla nimeni asta. Dacă nu ai un pic de noroc în ziua respectivă, poţi sta şi două, trei ore la autostop.

DINU GAVRIL: America Express nu este despre noi. Este şi despre oamenii din jurul tău, cu care ai de-a face, dacă nu sunt ei, tu nu faci nimic! Mai spre finalul competiţiei am reuşit să învăţăm să mai discutăm în spaniolă, când am putut să cerem şi noi o cafea. 

JEAN GAVRIL: Eu primul lucru, am ajuns în ţară, am luat trenul şi am plecat la Constanţa, să îmi văd fiica, pe vremea aceea avea 8 luni, aveam mari emoţii că s-ar putea să nu mă mai cunoască. Părinţii ne-au fost mereu alături, dar cred că cel mai mult s-au bucurat că ne-am întors întregi. Am vizitat totuşi nişte ţări extrem de periculoase, a fost cea mai grea chestie pe care am făcut-o!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Fraţii Gavril, despre experienţa America Express: "Eu ştiu ce ne-a lipsit în ziua eliminării!"