Antena Meniu Search
x

Video Ianna Novac a lansat cel mai îndrăzneţ videoclip din carieră: "Uletai", o arie din Opera "Prince Igor"

Ianna Novac sau vocea de aur de peste Prut, cum i se mai spune este prima care a abordat stilul pop-operă în ţara România. Soprana demonstrează în cel mai recent videoclip al ei, unul dintre cele mai îndrăzneţe din carieră că opera se îmbină perfect cu senzualitatea. 

de Redactia Observator

la 13.10.2021, 13:59

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Pe Ianna o ştiţi cu siguranţă şi din celebra trupă A.S.I.A, din care a făcut parte aproape 3 ani. Frumoasa soprană, mamă a doi copii, a filmat unul dintre cele mai îndrăznețe videoclipuri din cariera ei pentru piesa cu care este acum în promovare, "Uletai", o arie din Opera "Prince Igor". Pentru că are un corp de sirenă, Ianna apare în noul său videoclip într-o ținută îndrăzneață, care dă senzația că este aproape goală pe sub folia ce îi învăluie trupul. Este un videoclip de imagine, în care Ianna nu își demonstrează doar calitățile vocale ci și atuurile feminine cu care a fost înzestrată.

"Sunt extrem de încântată să pot aduce din nou în fața publicului meu un nou videoclip la o piesă inedită, o arie de operă pusă pe ritmuri moderne cu un sound modern, opera sound, cu o interpretare pop opera așa cum deja mi-am obișnuit fanii și publicul. Piesa "Uletai" este o arie din Opera "Prince Igor "scrisă de marele compozitor rus Alexander Borodin, care beneficiază de  o orchestrație semnată de Alexandru Gorgos. Videoclipul este realizat de evacreative și este un clip de imagine care ascunde discret o temă metafizică a genezei, pornind de la textul piesei în care  iubirea  înseamnă creație și se regăsește în  toate elementele naturii dând naștere vieții", a declarat Ianna.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Ianna Novac a lansat cel mai îndrăzneţ videoclip din carieră: "Uletai", o arie din Opera "Prince Igor"